Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
V Košiciach prebehla policajná razia
Zdielať na

V Košiciach prebehla policajná razia

Desiatky policajtov sa totiž prehnali mestom v rámci preventívnej akcie zameranej nielen na trestnú činnosť ale aj na verejný poriadok, keďže mesto bolo plné oslavujúcich hokejových fanúšikov. <b>VIDEO: Policajná razia</b>

Cez víkend boli Košice tým najbezpečnejším mestom na Slovensku.

Desiatky policajtov sa totiž prehnali mestom v rámci preventívnej akcie zameranej nielen na trestnú činnosť ale aj na verejný poriadok, keďže mesto bolo plné oslavujúcich hokejových fanúšikov.

Chýr o policajnej akcii sa však opäť rýchlo rozšíril. Kontrola bola zameraná na osoby hlásiace sa k extrémistickým skupinám, na pátranie po veciach, zbraniach a drogách, ako aj na predaj a podávanie alkoholu osobám mladším ako 18 rokov.

Kriminálna, poriadková, cudzinecká či mestská polícia skontrolovala viac ako 400 osôb. A to nielen v bočných uličkách a parkoch, ale aj v pätnástich podnikoch.

Akcie sa zúčastnili aj pracovníci Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny. Tí sa zamerali nielen na samotných mladistvých pod vplyvom alkoholu, ale aj na podniky, ktoré im alkohol predávali.

Policajti predviedli štyri osoby na obvodné oddelenie a jedného mladistvého zadržali pod vplyvom drog, pričom mu museli zavolať záchranku. Mladík mal pri sebe skladačky s bielym práškom-tie boli zaslané na expertízu.

Mladí návštevníci barov na záver policajne akcie ironicky poďakovali, dúfajme len že si väčšina z nich uvedomuje že bola pre ich bezpečnosť.

Zdielať na

Najčítanejšie správy