Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Leto sa ešte nelúči. Krajšie bude už od stredy
Zdielať na

Leto sa ešte nelúči. Krajšie bude už od stredy

Z kabátov vhupneme rovno do tričiek! Síce dnes a zajtra to tak vyzerať ešte nebude, pretože má byť pod mrakom, už v stredu meteorológovia očakávajú prílev tropického vzduchu z juhozápadu.

SATELITNÉ ZÁBERY AKTUÁLNEHO VÝVINU POČASIA NÁJDETE TU.

Začiatkom týždňa bude ešte polooblačno až oblačno. Miestami hmla alebo nízka oblačnosť, najmä predpoludním. Popoludní v západnej polovici územia pribúdanie oblačnosti. Ojedinele mrholenie alebo slabý dážď. Najvyššia denná teplota vystúpi na 17 až 22 stupňov, v južnej polovici západného Slovenska a na juhu stredného a východného Slovenska tu bude 22 až 27 stupňov. 

Ochladzovať sa začne až v nedeľu

V utorok možno očakávať zrána ešte miestami, najmä na severe a východe, dážď alebo prehánky. V priebehu dňa od západu však zrážky ustanú. V stredu už teploty vystúpia na 23 až 28, na Orave, Liptove a Spiši tu bude okolo 21 stupňov.

A toto je predpoveď na piatok: Malá, miestami prechodne zväčšená oblačnosť a ojedinele prehánky. Ráno a dopoludnia miestami hmla alebo nízka oblačnosť. Naďalej veľmi teplo. Ochladenie sa očakáva až v nedeľu - o tri až štyri stupne. 

Chcete mať stále najaktuálnejšie informácie o počasí? Stiahnite si NAJLEPŠIE POČASIE do vášho iPhonu.

Pozrite sa, aké počasie bolo vo Vysokých Tatrách ešte vo štvrtok (20. september 2012).

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy