Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
V priekope pred domom našli bezvládne telo. Polícia zatiaľ nevie, ako muž zomrel
Zdielať na

V priekope pred domom našli bezvládne telo. Polícia zatiaľ nevie, ako muž zomrel

HUMENNÉ / Večer ho zrazilo auto, no vodič z miesta ušiel a chlapa nechal ležať v priekope napospas osudu. Podľa miestnych práve takto zomrel 55-ročný muž. O jeho náleze sme informovali cez víkend. Polícia zatiaľ nevie, ako muž zomrel.

Ako dlho telo v priekope ležalo, to jasné nie je. Zaregistroval ho náhodný okoloidúci a okamžite privolal políciu. Mužovi sa už ale pomôcť nedalo. Hliadka po príchode na miesto zistila, že ide o 55-ročného muža. "Poverený príslušník v danom prípade vedie stíhanie vo veci usmrtenia," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

​V prípade bola nariadená pitva. Lekár nevylúčil cudzie zavinenie. Podľa obyvateľov ulice mala všetkému predchádzať kolízia s autom, ktorá sa mala udiať večer pred nájdením tela. Polícia však túto verziu ani nepotvrdila, ani nevyvrátila. "Polícia skúma okolnosti za akých došlo k úmrtiu muža," uviedla Ligdayová.

Muž podľa miestnych nebýval na tejto ulici, ale v inej časti mesta. To, či bol pod vplyvom alkoholu, bude zistené pri pitve. "Vzhľadom na citlivosť samotného prípadu ako aj na procesné úkony, bližšie informácie nie je možné poskytnúť," uzavrela Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy