Skoro jasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Tragická dráma: Muž sa vyhrážal samovraždou, neskôr vytiahol samopal
Zdielať na

Tragická dráma: Muž sa vyhrážal samovraždou, neskôr vytiahol samopal

HRADIŠTE / V Hradišti pri Partizánskom sa odohrala dráma s tragickým koncom. 53-ročný muž sa vyhrážal, že sa zabije. Do niekoľkých minút boli na mieste záchranári, policajti aj hasiči. Situácia sa však začala zhoršovať.

Po príchode záchranárov mal muž v ruke nôž a vyhrážal sa, že sa zabije. Posádka rýchlej pomoci zavolala policajtov a o pár minút sem prišli aj hasiči. S mužom sa začali rozprávať. Po celý čas držal v ruke nôž a kričal, aby odišli, že sa chce zabiť.

V momente, keď sa upokojil a videli, že nôž odložil vošli policajti a hasiči do domu. Len čo otvorili dvere, uvideli v miestnosti stáť muža so samopalom v rukách. Okamžite sa stiahli. Uzavreli celú ulicu. Na miesto zavolali vyjednávačov a smerovala sem aj zásahová jednotka.

Policajti s ním po celý čas komunikovali a žiadali ho, aby položil zbraň a vyšiel von. Muž to ale odmietal. Po takmer dvoch hodinách dráma skončila. Muž si siahol na život. Výstrel zo samopalu neprežil. Podľa našich zistení mal 53-ročný muž zdravotné problémy. Otázkou zostáva, kde zohnal plne funkčný samopal. Prípad vyšetruje polícia.

Súvisiace články