Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Záhadná smrť motorkára: Jeho nehybné telo našli na poľnej ceste
Zdielať na

Záhadná smrť motorkára: Jeho nehybné telo našli na poľnej ceste

ZÁHORIE / Ďalšie nešťastie na cestách. Na Záhorí prišiel o život 54-ročný motorkár, ktorý ležal mimo cesty. Záchranári ho oživovali, no žiaľ neúspešne.

​Muž utrpel veľmi vážne zranenia

Motorkár (54) smeroval od Malaciek na obec Studienka, keď z dosiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru. Zišiel z cesty, pár metrov prešiel po krajnici, potom nižšie po priekope a s motorkou, ktorá bola značne poškodená, prešiel až na poľnú cestu pri hlavnej. Práve mimo cesty ho našli okoloidúci vodiči a privolali záchranné zložky. Nehybne ležiaceho muža začali oživovať. "Záchranári na mieste vykonávali resuscitáciu, no 54-ročný muž žiaľ zraneniam podľahol," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

Pri páde na zem mal muž utrpieť veľmi ťažké zranenia. Neďaleko nehody pristával aj záchranársky vrtuľník. Žiaľ, 54-ročnému mužovi už pomôcť nedokázali. "Po prílete k miestu udalosti prebiehala u 54-ročného motocyklistu resuscitácia prítomnými záchranármi. Následne sa k nim pridala aj lekárka leteckých záchranárov. Žiaľ, zranenia pacienta boli tak rozsiahle, že im na mieste aj napriek maximálnej snahe o jeho záchranu podľahol. Záchranársky vrtuľník sa vrátil na svoju základňu bez pacienta," uviedla Zuzana Hopjáková, hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby.

Príčiny nehody sú nejasné

Doprava v tomto úseku bola usmerňovaná do jedného jazdného pruhu. Počas dokumentovania nehody bola znížená rýchlosť. Podľa informácií TV JOJ išlo o muža, ktorý bol počas jazdy zodpovedný. Nejazdil rýchlo, neriskoval. Na svojej motorke iba relaxoval. Čo sa teda na mieste stalo, či sa vyhýbal autu, zvieraťu alebo mu prišlo počas jazdy nevoľno a tak strhol riadenie, prípadne sa pod nehodu podpísal iný náhly zdravotný problém, sa zatiaľ nevie. Presnú príčinu jeho smrti zistia až pri pitve. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy