Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hlavný ťah v smere von z Bratislavy je neprejazdný. Zrazila sa električka s kamiónom
Zdielať na

Hlavný ťah v smere von z Bratislavy je neprejazdný. Zrazila sa električka s kamiónom

BRATISLAVA / Bratislava totálne skolabovala. Deň pred sviatkom sa ľudia nevedeli dostať tam kam potrebovali. Nepremávali električky, ľudia nestíhali vlaky a šoféri zostali v nekonečných kolónach. Za všetko môže šofér nákladiaku, ktorý vrazil do idúcej električky plnej ľudí. Ranených previezli do nemocnice.

​Bola to rana ako z dela. Takto opisujú svedkovia nehodu električky s kamiónom na Račianskej ulici v Bratislave. V električke sa viezla kopa ľudí. Po náraze niektorí popadali na zem a skončili so škrabancami, no ďalších ratovali záchranári. "Po prvotnom ošetrení záchranári transportovali 42-ročného muža pri vedomí s poranením dolnej končatiny a povrchovým zranením hlavy do nemocnice," uviedol Richard Bolješik, zástupca hovorcu OS ZZS SR. 

Cesta zostala doslova paralyzovaná. Kamión zablokoval oba pruhy. Električku po náraze vykoľajilo. Dlhé minúty bol hlavný ťah neprejazdný, čo spôsobilo totálny kolaps v doprave po celom okolí. V úseku, kde sa zrazili dva kolosy navyše robotníci rekonštruujú cestu. Dopravná nehoda poriadne skomplikovala ľuďom život. Cestujúci, ktorí smerovali na neďalekú železničnú stanicu ostali v šachu. "Nestíhame, ponáhľame sa, pešo ideme," povedal jeden zo svedkov.

Polícia sa zaoberá nehodou na Račianskej ulici v Bratislave smerom na Svätý Jur. Informovala o tom na sociálnej sieti. "Podľa doposiaľ nezistených príčin došlo vodičom nákladného vozidla k zrážke s električkou MHD. V dôsledku zrážky utrpeli ľahké zranenia dve osoby. V uvedenom úseku je neprejazdný ľavý jazdný pruh, prejazdný je pravý jazdný pruh a tvoria sa kolóny," uviedla polícia. Žiada vodičov, aby zvýšili opatrnosť pri prejazde týmto úsekom a riadili sa pokynmi polície. Predmetná udalosť je v štádiu objasňovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy