Skoro jasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Tragický objav na Liptovskej Mare: Hasiči vytiahli mŕtveho muža
Zdielať na

Tragický objav na Liptovskej Mare: Hasiči vytiahli mŕtveho muža

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Mŕtveho muža vytiahli v stredu 8. mája hasiči z Liptovskej Mary. Telo si na hladine všimli rybári v člne. Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie smrti.

Hasičov požiadali o pomoc policajti v podvečerných hodinách. Podľa svedkov sa malo ľudské telo nachádzať neďaleko obľúbenej lokality pri kostolíku. Hasiči túto informáciu potvrdili. "Telo sa nachádzalo približne 15 metrov od brehu, v trojmetrovej hĺbke. Za pomoci motorového člna, sme osobu prepravili na breh, kde sme ju odovzdali polícii," informuje René Turenský, riadiaci dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši. Ako informuje polícia, privolaný obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a nariadil pitvu. 

K úmrtiu malo dôjsť pred niekoľkými dňami

Podľa všetkého ide o nezvestného, ktorého na Liptovskej Mare hľadali už tretieho mája. Na brehu Sielnickej zátoky našli vtedy rekreanti úhľadne poskladané oblečenie a kontaktovali tiesňovú linku. Mŕtveho muža našli rybári na protiľahlej strane priehrady.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy