Zatiahnuté
20°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Desivý nález v priekope. Blízko rodinných domov našli bezvládne telo
Zdielať na

Desivý nález v priekope. Blízko rodinných domov našli bezvládne telo

HUMENNÉ / Záhadné úmrtie v Humennom. Policajti dostali informáciu o bezvládnom tele v priekope. Nebohý muž ležal v blízkosti rodinných domov. Ako dlho, to zatiaľ jasné nie je.

Akákoľvek pomoc už ale v tomto prípade, žiaľ, bola márna. Policajti po príchode na mieste zistili totožnej nebohého. Išlo o 55-ročného muža. Bezvládne telo ležalo v priekope na ulici. Informáciu o náleze dostali policajti v dopoludňajších hodinách. Telo ležalo priamo pod oknami rodinných domov. Ako dlho, to jasné nie je.

Verzií, čo sa mužovi mohlo stať, odznelo od prizerajúcich sa ľudí hneď niekoľko. "Miesto nálezu bolo políciou riadne zadokumentované. Budú sa skúmať okolnosti, za akých došlo k usmrteniu muža," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Na miesto prišiel aj kriminalistický technik, ktorý okolnosti zadokumentoval. Policajti už v tomto prípade začali aj trestné stíhanie, a to vo veci prečinu usmrtenia. 

Lekár nevylúčil cudzie zavinenie

Aj keď neďaleko sa nachádza osada Podskalka, podľa jej obyvateľov nebohý muž býval v meste, v ubytovni vedľa jedného zo supermarketov. "To bol taký dobrý, férový chlapec. Nikomu neublížil," povedal obyvateľ mesta Adam Dudič. Obhliadajúci lekár presnú príčinu smrti určiť nevedel. A vylúčiť nemohol ani cudzie zavinenie.

Rozhodujúce slovo tak v tomto prípade budú mať znalci a nariadená pitva. "Vzhľadom na túto skutočnosť budú vykonané všetky potrebné úkony smerujúce k objasneniu udalosti," dodala policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy