Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zadržali muža podozrivého z vraždy matky a brata Jennifer Hudsonovej
Zdielať na
Krimi

Zadržali muža podozrivého z vraždy matky a brata Jennifer Hudsonovej

Nezvestného sedemročného synovca Hudsonovej Juliana Kinga zatiaľ nenašli

Noviny Chicago Tribune a Chicago Sun-Times dnes uviedli, že William Balfour je vo väzbe a vypočúvajú ho, zatiaľ však nebol obvinený. Hovorkyňa polície Monique Bondová potvrdila, že polícia "vypočúva väzobne celý rad ľudí".

Polícia vyhlásila pátranie po nezvestnom dieťati, v ktorom menovala Balfoura ako podozrivého z vraždy 57-ročnej Darnell Hudsonovej Donersonovej a jej syna Jasona Hudsona (29). Našli ich zastrelených v ich chicagskom dome v piatok popoludní. Podľa vyjadrenia polície je ich smrť pravdepodobne výsledkom domáceho násilia, na mieste činu nenašli dôkaz násilného vniknutia do domu.

Sedemročný Julian King je vnuk zavraždenej ženy. Polícia sa domnieva, že mohol byť unesený. Z činu podozrieva zadržaného Balfoura. Ten strávil v minulosti sedem rokov vo väzení za pokus o vraždu a za krádež auta, v súčasnosti je v podmienke na slobode. Podľa záznamov polície býval v dome, kde došlo k vražde.

Dvadsaťsedemročná Hudsonová, ktorá bola talentom americkej televíznej speváckej šou, získala v roku 2007 Oscara za najlepšiu vedľajšiu úlohu vo filmovom muzikáli Dreamgirls.

     

Zdielať na

Najčítanejšie správy