Jasno
19°
Bratislava
Viliam (†56) šiel venčiť psa. Z prechádzky sa domov už nevrátil
Zdielať na
Krimi

Viliam (†56) šiel venčiť psa. Z prechádzky sa domov už nevrátil

Prechádzka pri rieke Muránka sa stala osudnou pre 56-ročného Viliama z obce Mokrá Lúka. Keď sa už dlho nevracal domov, manželka zalarmovala susedov a tí išli kamaráta hľadať. Objavili, žiaľ, už iba jeho bezvládne telo.

V osudný deň bol pri rieke Muránka vyvenčiť svojho psa. Tak, ako už veľakrát predtým. V nedeľu podvečer sa však domov vrátilo iba zviera bez svojho majiteľa.

Kamaráti ho našli v rieke

Vtedy začala mať jeho manželka zlé tušenie, poprosila preto susedov, aby išli Viliama išli hľadať. Tí najskôr našli na moste jeho bundu, po pár sto metroch našli aj svojho kamaráta, žiaľ, už bez známok života. Mŕtvy muž ležal v rieke tvárou dole, zachytený o konáre.

Hovorí veliteľ zásahu HaZZ Revúca Ondrej Zajak: "Za pomoci lezeckej výstroje a lán sme osobu vytiahli z rieky a odovzdali polícii." Záchranári mohli konštatovať už len smrť, obhliadajúci lekár nezistil žiadne známky cudzieho zavinenia, ani závažné vonkajšie poranenia. Obhliadajúci lekár Ján Magura: "Podľa tých vytvorených posmrtných zmien, to úmrtie nastalo niekedy o 14:00."

Jasnejšie to bude po pitve

Starší muž sa na moste buď pravdepodobne nešťastne pošmykol, alebo mu prišlo nevoľno. Lekár Ján Magura: "Podľa momentálnej obhliadky neviem určiť, že či išlo o pád do rieky nepozornosťou, alebo tam boli prítomné aj nejaké zmeny v zdravotnom stave." Lekár nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu, z jej výsledkov bude zrejmé aj to, čo bolo príčinou smrti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Riečka_Muránka_mŕtvola

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy