Skoro jasno
15°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Na priechode pre chodcov zrazilo auto len 16-ročné dievča
Zdielať na

Na priechode pre chodcov zrazilo auto len 16-ročné dievča

BRATISLAVA / K dopravnej nehode došlo v utorok 30. apríla v Bratislave. Na priechode pre chodcov zrazilo auto len 16-ročné dievča.

​Nehoda sa stala na frekventovanej ceste v Ružinove. Dievča v tom čase už prechádzalo cez priechod pre chodcov. Podľa zistení TV JOJ najprv zastavilo pred priechodom auto, v ktorom sedeli manželia z Kysúc. Vracali sa práve z nemocnice a mladej chodkyni dali prednosť. Na to do nich náhle vrazilo auto. "Bratislavskí dopravní policajti boli krátko pred 9:30 vyslaní k prevereniu oznámenia o dopravnej nehode, ku ktorej došlo na Tomášikovej ulici v Bratislave," informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Že niečo nie je v poriadku videli manželia už v spätnom zrkadle. Vodička v aute za nimi sa im údajne pokúsila vyhnúť. Napriek tomu ich trafila ľavým predkom auta. Po náraze jej vystrelili airbagy a s vozidlom sa vyrútila na priechod pre chodcov. Tak sa už zrazila s mladou ženou, ktorá skončila na zemi. Na miesto museli prísť záchranári. "Po prvotnom ošetrení transportovali 24-ročnú ženu s úrazom hlavy do nemocnice v Ružinove," uviedla Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

Policajti miesto nehody zdokumentovali. Vodička pred jazdou nepila. Potvrdila to aj dychová skúška. "Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností, za ktorých k tejto dopravnej nehode došlo sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti odboru dopravných nehôd KDI v Bratislave," uzavrel Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy