Skoro jasno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Tragédia v Rohožníku: Ženu obvinenú z vraždy a útoku na vlastné deti prepustili zo zadržania
Zdielať na

Tragédia v Rohožníku: Ženu obvinenú z vraždy a útoku na vlastné deti prepustili zo zadržania

BRATISLAVA / Ženu, ktorá má mať na svedomí vraždu a útok na vlastné deti v Rohožníku, prepustili zo zadržania. V sobotu 27.apríla našli policajti a záchranári v jednom z bytov v Rohožníku zavraždeného muža. Zranené boli aj dve malé deti a ich matka, ktorá mala útočiť.

"Obvinená osoba bola prepustená zo zadržania a bola umiestnená v psychiatrickom zariadení. Vo veci sú vykonávané úkony prípravného konania, ďalšie informácie nie je možné vzhľadom na štádium konania poskytnúť," informovala Gabriela Kováčová, prokurátorka a hovorkyňa krajskej prokuratúry v Bratislave.

​Sedemročné dievčatko a trojročný chlapček z Rohožníka prežili v sobotu psychickú traumu. Okrem toho sú naďalej v nemocnici hospitalizovaní s vážnymi zdravotnými problémami. Ženu polícia obvinila zo zločinu vraždy. "V uvedenom prípade vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vzniesol 39-ročnej S.P. obvinenie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," informovala Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy