Oblačno
15°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Tragédia v Rohožníku: V prípade obvinili manželku obete a matku detí
Zdielať na

Tragédia v Rohožníku: V prípade obvinili manželku obete a matku detí

ROHOŽNÍK / Žena, ktorá má mať na svedomí vraždu a útok na vlastné deti v Rohožníku, je podľa informácii TV JOJ už obvinená. V sobotu,27.apríla našli policajti a záchranári v jednom z bytov zavraždeného muža. Zranené boli aj dve malé deti a ich matka, ktorá mala útočiť.

Sedemročné dievčatko a trojročný chlapček z Rohožníka prežili v sobotu psychickú traumu. Okrem toho sú naďalej v nemocnici hospitalizovaní s vážnymi zdravotnými problémami. 

V sobotu, pred šiestou hodinou ráno, bola polícia privolaná do jedného z bytov v Rohožníku. Na gauči v obývačke ležal zavraždený 47-ročný Milan. Na hlave, krku a častiach tela mal mať viaceré bodné poranenia. 

"Manželka zabila manžela. Mali dve deti, či sa pohádali to neviem," táto informácia sa po vražde šírila po obci Rohožník. Z bytu záchranári odviezli aj dve malé deti. 7-ročnú Eleanor a 3-ročného Milanka, ktorého rodina volá Otíček. Podľa informácii TV JOJ, dievčatko má mať zlomenú kľúčnu kosť, trojročný chlapček ma vážne bodné poranenia v oblasti hlavy. Nôž mal zasiahnuť jedno jeho očko. "Obidve deti naďalej zostávajú v starostlivosti lekárov a ostatného zdravotníckeho personálu v Národnom ústave detských chorôb," uviedla hovorkyňa NÚDCH Bratislava Dana Kamenická. 

Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a trestné stíhanie vo veci úmyselného prečinu ublíženia na zdraví. Padlo už aj obvinenie. Podľa informácii TV JOJ, hrôzu v byte má mať na svedomí 39-ročná Siobhan, manželka zavraždeného. "V uvedenej trestnej veci bolo vznesené obvinenie osobe ženského pohlavia. Vzhľadom na štádium konania však nie je možné uviesť žiadne ďalšie podrobnosti," informovala hovorkyňa Krajskej prokuratúry Gabriela Kováčová. V najbližších hodinách sa pravdepodobne bude rozhodovať o jej väzobnom stíhaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy