Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Polícia prepustila podozrivého z vraždy podnikateľa v Nitre
Zdielať na

Polícia prepustila podozrivého z vraždy podnikateľa v Nitre

NITRA / Päťdesiatdeväťročného muža, ktorého zadržali po vražde kontroverzného podnikateľa z Nitry, prepustili na slobodu. Televízii JOJ to povedal zdroj z policajného prostredia. Štyridsaťštyriročného podnikateľa niekto zastrelil na parkovisku pred penziónom v Nitre v piatok.

Zadržaný muž býva v dome v obci Červený Hrádok. Podľa susedov tam prišiel v nedeľu aj s policajtmi. "Hádam šesť áut a vyzeralo to dosť hrozne," hovorí suseda. 

Ľudia z okolitých domov videli, ako polícia prehľadávala dom aj a dvor. Miroslav mal pri prehliadke putá na rukách. Pri razii bol podľa zdroja televízie JOJ aj bezdomovec Štefan, ktorý s ním žil v dome. 

Okolo piatej hodiny polícia z dediny odišla aj so zadržaným mužom. Podľa zdroja TV JOJ z policajného prostredia krátko na to podozrivého muža prepustili. "On je taký nešťastník, on je chorý. Ten bezdomovec ho na slovo poslúcha," hovorí suseda. 

Vržda podnikateľa

Päťdesiatdeväťročného ročného muža, ktorého zadržali po vražde kontroverzného podnikateľa z Nitry, prepustili na slobodu. Televízii JOJ to povedal zdroj z policajného prostredia. Prípad sa stal v piatok. Štyridsaťštyriročného muža niekto zastrelil na parkovisku pred penziónom. 

"V súvislosti s usmrtením muža dňa 26. augusta v Nitre na Kláštorskej ulici, začal vyšetrovateľ NAKA, trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy pričom sú naďalej vykonávané procesné úkony," uviedol hovorca policajného prezídia Martin Wäldl. 

"Podľa mňa otec na takéto niečo nemá a myslím si, že je tam dosť veľký okruh podozrivých z jeho strany. Ja som počul, že dosť ľudí oklamal zobral peniaze, udal Talianov čo ich zadržali a má toho dosť na krku takže môže fúkať z hociakej strany," uviedol syn prepusteného muža Miroslav.

V piatok dopoludnia na parkovisku 44-ročného kontroverzného podnikateľa niekto zastrelil dvomi ranami. Po vražde polícia zadržala Miroslava. Mŕtvy muž ho mal totiž podvodným spôsobom pripraviť o penzión, pred ktorým došlo k vražde. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy