Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Streľba na podnikateľa v Nitre
Zdielať na

Streľba na podnikateľa v Nitre

NITRA / V Nitre sa v piatok na Kláštornej ulici strieľalo. Smrť jedného človeka potvrdila polícia. Podľa informácií televízie JOJ je mŕtvy Dalibor P. Strely mieril útočník do hlavy a hrudníka.

V Nitre v piatok krátko po 10:00 zastrelili podnikateľa Dalibora P. Dostal zásah do hlavy a hrudníka. Vražda sa odohrala pred penziónom Ambarella na Kláštorskej ulici na Zobore. "K streľbe došlo na parkovisku pred penziónom, muž bol na mieste mŕtvy," informuje hovorca prezídia Martin Wäldl.

Obyvatelia okolitých domov hovoria o dvoch ranách a niektorí počuli aj tri rany. Muž mal byť zasiahnutý do hlavy a hrudníka.

Prípad prevzala Národná kriminálna agentúra. Polícia už vypočúva muža, ktorého mal zavraždený podnikateľ pripraviť o penzión, pred ktorým sa strieľalo. 

​Polícia na mieste dlhé hodiny zaisťovala stopy, okolo 15. hodiny telo zavraždeného odviezla pohrebná služba. 

Štyridsaťpäťročný podnikateľ bol polícii známy, v minulosti bol už trikrát vo väzbe za podvod a krádeže. V roku 2007 mu niekto podpálil luxusné auto, pre médiá sa vtedy vyjadril, že to berie ako zastrašovanie. V tom čase bol akcionárom hokejového klubu HK Nitra. V roku 2009 ho zadržali kukláči v reštaurácii v centre mesta spolu s ďalším podnikateľom, obvinený bol z podvodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy