Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šok po prebudení: Miesto obriezky mu amputovali penis!
Zdielať na

Šok po prebudení: Miesto obriezky mu amputovali penis!

Zdroj: ISIFA

Nešťastný muž mal neustále problémy, tak mu odporučili lekári obriezku. Keď sa prebral a skočil si na záchod, zrazu pozerá a "dolu nič"! Namiesto rýchleho jednoduchého a nevinného zákroku mu teraz chýba to, čo z neho podľa vlastných slov robilo muža! Lekára, ktorý zákrok zrealizoval, žaluje a pýta si odškodné 16 miliónov dolárov (11 mil. eur).

Phillip Seaton je 64-ročný vodič z amerického Kentucky. Dlhé roky ho trápili opakované zápaly, tak mal odporučenú obriezku. No dopadla katastrofálne. Tak tvrdí. "Manžel sa po tej operácii necíti ako muž," povedala pre denník The Telegraph manželka. "Lekári mu vzali lásku a nežnosť." Na otázku, či by k zákroku dala súhlas, ak by sa jej na to lekár predtým spýtal, odpovedala, že v žiadnom prípade.

Na vec má však úplne iný názor lekár, ktorý pacienta operoval. John Patterson tvrdí, že Seatona vlastne zachránil. "Keď som sa na pacienta pozrel, nevidel som penis, videl som rakovinu." Objavil u Seatone vzácny druh rakoviny, ktorý by ho stál život, ak by okamžite nezakročil. Rýchla amputácia ho zachránila.

Súvisiace články