Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Komorová (20) z reality šou a jej splnený sen? Takéto akty...
Zdielať na

Komorová (20) z reality šou a jej splnený sen? Takéto akty...

Splnil sa jej životný sen... Nikola Komorová vstupovala do reality šou s tým, že sa netajila svojou záľubou v nahote. Túžila nafotiť akty. A to sa jej aj podarilo vďaka relácie stanice PLUS Črepiny*. Pozrite sa...

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Pracovala, keď nikto nebol doma

Nikola sa objavila v reality šou televízie Markíza Farma. Podľa portálu Topky.sk si však v minulosti zarábala svojím telom. Zákazníkov zháňala prostredníctvom sociálnej siete. Tam si dohodli detaily stretnutia a aj "obchodné podmienky".

Potom buď prišla k mužovi domov alebo si ho vraj v niektorých prípadoch doviedla do bytu v Podunajských Biskupiciach, kde žije so svojou mamou a dvomi súrodencami, napísal portál topky.sk. Údajne to robila vtedy, keď nebol nikto doma.

Orálny sex za 50 €

"Ponúkala sa za peniaze. Nezaujímalo ju, s kým si píše, ako vyzerá a či je zdravý. Mala ale aj niekoľko stálych klientov. Za sex si pýtala do 100 €, orál robila za 50 eur,” informuje zdroj portálu. "Nepýtala si veľa, teraz zrejme svoju cenu zvýši,” dodal. 

Prostitútka? To nie!

Živila sa ako kaderníčka. Túžila fotiť akty pre pánske magazíny a tým pádom sa zviditeľniť ešte viac. Sexi účastníčka reality šou tak mala dôvod, prečo sa do reality šou prihlásila: "Chcela som sa zviditeľniť a skúsiť niečo nové. Nechcela som však, aby to bolo až takto,“ povedala pre médiá s tým, že sa v žiadnom prípade necíti byť prostitútkou.

Málokto o Nikole vie, že je niekdajšou majsterkou republiky, Európy a sveta v tlaku na lavičke žien. Okrem toho osem rokov robila vrcholovo džudo, pričom bola reprezentantkou Slovenska.

A Črepiny* sa jej teda rozhodli splniť životný sen. Pri fotografovaní bola moderátorka Erika Barkolová a naša kamera...

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články