Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sedem tipov, ako si užiť sex po telefóne
Zdielať na

Sedem tipov, ako si užiť sex po telefóne

Chceli by ste svojho partnera potešiť, no ostýchate sa? Bojíte sa, že sa strápnite? Či nebodaj nemáte doma súkromie? Nič to, pár tipov na skvelý sex po telefóne máme...

1. Dobre sa pripravte

V žiadnom prípade takýto sex nepodceňujte. Uvoľnite sa, oblečte si niečo pohodlné, do ruky si vezmite vibrátor, lubrikačný gél, prípadne papierové vreckovky. Musíte sa hlavne cítiť príjemne - to znamená, že pokiaľ korzety neobľubujete, nenavliekajte sa do nich.

2. Nájdite si útulné miestečko

Základom je pohodlie. Pokiaľ máte vlastný byt, máte o jednu starosť menej. Pre istotu sa však zamknite. Pokiaľ bývate s rodičmi, uistite sa, že vás pri "tom" nikto nevyruší. Nalejte si vínko a odhoďte všetky zábrany!

3. Ide sa na vec

Aj keď sa vám to možno zdá ako klišé, pokojne začnite s tým, čo máte oblečené. Hovorte, čo práve robíte a kde všade sa hladíte. Hlavne si zachovajte prirodzenosť. Určite si nič dopredu nepíšte na papierik! Môžete to skúsiť aj s vibrátorom. Pokiaľ je vám niečo nepríjemné, zmeňte tému.

4. Slastne vzdychajte

Nezabúdajte, že ten druhý vás nevidí! (web kameru ste nezapli). Tak to využite, vymýšľajte si, slastne vzdychajte, akoby ste práve prežívali ten najlepší orgazmus vášho života. Fantázii sa medze nekladú, tu si môžete dovoliť aj to, čo by ste si inak pri klasickej súloži nedovolili.

5. Nikdy sa nesmejte

Aj keď sa dusíte od smiechu, nedajte to najavo. Erotické vzrušenie by razom z vás vyprchalo. Radšej partnera pozorne počúvajte, pokojne mu odpovedajte a rozprávajte trebárs aj "o trojke". Určite sa chytí...

6. Nové technológie

Niečo má do seba aj "klasický" sex po telefóne. Aspoň pohne vašou predstavivosťou. Ale nezabúdajte ani na to, že existuje aj web kamera a mikrofón. Buď toho druhého budete počúvať alebo mu ukážete, že aj vy sa viete predviesť!

7. Ohľaduplnosť

Môžete skúšať aj niečo nové, ale príjemné to musí byť vám obom. Pokiaľ nie je, ten druhý by to mal rešpektovať. Samozrejme, to isté bude od vás očakávať aj váš partner. Nesklamte ho!

ISIFA

Súvisiace články