Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mapa rozkoše! 15 erotogénnych zón ženy...
Zdielať na

Mapa rozkoše! 15 erotogénnych zón ženy...

Chcete sa vznášať na krídlach vášne, zažiť neopísateľné vzrušenie a jedinečný sex? Nerozchádzajte sa s dlhodobým partnerom, nepátrajte po supermilencovi, ani neštudujte múdre knihy. Poraďte sa radšej so svojím vlastným telom. Možno vás aj teraz, po toľkých rokoch, čo v ňom bývate, trochu prekvapí.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Keď hľadáte nejaké miesto v meste alebo v cudzej zemi, vezmete si na pomoc mapu. Skúste to tak urobiť aj so svojím vlastným telom, keď sa rozhodnete hľadať rozkoš a vášeň. A vezmeme to rovno zhora nadol.

1. Štica

Pri hľadaní vášnivých pocitov nie je treba hneď vyzliekať bielizeň, alebo zahadzovať ostýchavosť. Je to príjemné? Priamo božské? Odpoveď je jednoduchá, táto oblasť je posiata citlivými nervovými zakončeniami. Ich stimulovanie je nielen príjemné, ale aj zdravé.

2. Uši

Pri blúdení krajinou zvanou telo, nesmieme zabudnúť ani na ušné laloky, ktoré nie sú zvedavé len na milostné vyznanie a zmyselné reči, ale tiež na láskanie rukou, zubami či jazykom. Väčšina mužov aj žien vníma takéto "ataky" na svoje sluchové ústrojenstvo viac než pozitívne.

3. Očné viečka

Jemná pokožka očných viečok patrí medzi vôbec najcitlivejšie oblasti ľudského tela. Skúste jemne zistiť, či patríte k tým, ktorým je ich hýčkanie príjemné. Zavrite oči a pohladkajte ich hodvábnou šatkou. Môžete požiadať vášho partnera, aby vás na viečka pobozkal.

4. Pery

Podľa odborníkov sú pery jednou z najerotickejších častí ženského tela a rozhodne stojí za to sa nimi zaoberať. Sexulogička Julie Gaia Poupětová prezradila o oblasti úst ešte niečo pikantnejšie. "Erotogénnou zónou môžu byť aj na dotyk alebo aj ďasno. Poznáme prípad ženy, ktorá mala pravidelno orgazmus pri čistení zubov," povedala.

5. Krk

Najlepšie jeho tajomstvá odhalíte spolu s partnerom, ktorý môže striedať jemnú masáž s bozkami.

6. Prsia a bradavky

Najznámejšia erotogénna zóna, ktorú netreba predstavovať. Každá žena si však potrpí na inej intenzite láskania alebo dráždenia bradaviek. Keď budete vedieť, čo vás najviac rozohreje, budete vedieť partnera správne naviesť.

7. Brucho

Okrem toho, že jeho hladkanie môže byť veľmi príjemné, je dokázané, že niektoré ženy môžu pri určitých cvikoch zažívať vzrušenie, dokonca orgazmus.

8. Dolná oblasť chrbta

Jednou z mála známych zón je nenápadné miesto tesne nad zadkom. Pritom v krížovej oblasti nájdeme veľké množstvo citlivých nervových zakončení, ktoré len čakajú na dobrodružnú výpravu. Vyzvite partnera, aby vás na týchto miestach pomasíroval prstami či jazykom a uvidíte, že sa o chvíľu ocitnete v nebi.

9. Zadok

Na našom zozname nesmie chýbať ani terénna vlna v podobe dámskeho pozadia. Spomeňte si na slávnu pečiatkovaciu scénu z filmu Ostro sledované vlaky.

10. Venušin pahorok

Ľahko zabúdajúca časť ženského tela s názvom ako z turistického sprievodca na mapu erotogénnych zón rozhodne patrí.  A zoznámiť by ste sa s ním mali rozhodne aj za iných príležitostí, ako je holenie intímnych partii.

11. Pohlavné orgány

A sme v cieli. Genitálie sú, ako je známe, priamo stelesnením pojmu erotogénna zóna. Ženy považujú za najcitlivejšie miesto klitoris. Rozhodne zahoďte ostýchavosť. Vedci z Indiana University totiž zistili, že ženy, ktoré rozmýšľajú o svojom pohlaví pozitívne, prežívajú lepčí a častejší orgazmus.

12. Dlane

Možno neviete, že dlaň patrí medzi potenciálne veľmi zaujímavé zóny. Nájdeme na nej viac ako 40 000 nervových zakončení. Ich stimuláciou môžete ľahko vyskúšať sama práve teraz. Cítite, aké je to príjemné?

13. Jamky za kolenom

Áno, to miesto, ktoré si vždy prvé spálite, keď zaspíte na bruchu na slnku. Je to tým, že koža je v tomto mieste veľmi citlivá a jemná. Prezraďte to partnerovi...

14. Vnútorná strana stehien

Podobne ako jamky za kolenom, aj vnútorná strana stehna je veľmi citlivá na vzrušujúce podnety ako hladkanie či bozky.

15. Chodidlá a prsty na nohách

Nie, toto naozaj nie je nič pre šteklivých. masáž nôh je samozrejme príjemná a osviežujúca, ale môže dokonca prispieť vášmu sexuálnemu zdraviu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články