Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
SKUTOČNÝ PRÍBEH: Kolegyňa zariadila úžasné školenie...
Zdielať na

SKUTOČNÝ PRÍBEH: Kolegyňa zariadila úžasné školenie...

OD ANONYMNÉHO ČITATEĽA / Viete, ktorý mesiac je najvzrušujúcejší? Áno, leto... Teplé počasie je priam nabité erotikou. Veď len to pomyslenie, že hneď pod blúzkou sa ukrývajú obnažené prsia – stačí len rozopnúť zopár gombíkov a hneď uvidíte ich jemnú bielu pokožku...

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Písal sa rok 1998, bolo horúce leto a ja som musel ísť na pracovný teambuilding do Tatier. V tom čase som bol študentom na výške, bez záväzkov, večne nadržaný a večne bez ženy.

Sekta a sprcha...

Bola nuda, doobeda stupídne reči a vymývanie mozgov. Cítil som sa ako na stretnutí nejakej sekty. Zničený a hlavne unudený po celom teplom dni som sa šiel osprchovať.

Ako som vravel, bol som večne nadržaným študentom, ktorý mal bezhraničné predstavy, v ktorých zažil tie najnemožnejšie sexuálne zážitky, ale takmer žiadnu babu, pretože tak ako som bol nadržaný, tak som bol aj hanblivý.

Kolegyňa ako prekvapenie

Ale v ten večer sa moja predstava zhmotnila. Ako som šiel do tej sprchy, v pološere chodby sa ani neviem ako, zjavila kolegyňa. Zjavne aj ona smerovala do sprchy, okolo tela mala omotaný uterák 

Vyzývavo sa na mňa dívala, mala prižmúrené oči a necudne sa hrýzla do spodnej pery. Trochu som znervóznel, nevedel som, čo so sebou a tak som bezmyšlienkovite vošiel do sprchy, obzrel som sa až vtedy, keď som počul, že dvere sa opäť otvorili.

Videl som ju, stála predo mnou, teraz sa už na mňa dívala priam nepríčetným, nadržaným pohľadom. Svojimi tenkými prstíkmi uvoľnila uterák, takže keď urobila krok ku mne, spadol na zem a ja som videl jej nádherné telo...

Až som na chvíľu stratil dych a zakrútila sa mi hlava. Pevné biele prsia, vzrušením postavené bradavky a nádherný trojuholník. Inštinktívne som posunul ruku s uterákom medzi nohy, ale potom som si to rozmyslel a zhodil som veci na zem.

Najlepší "teambuilding"

V rachote, ktorý nastal, sa pozrela na môj penis, oblízla si pery a prisala sa na moje, svojimi jemnými rukami nahmatala môj stoporený úd a prechádzala po ňom letmo končekmi prstov. Mal som pocit, že vybuchnem.

Po tele mi vybehli zimomriavky a pevne som ju chytil za zadok a oblízal jazykom od pier, cez prsia až medzi nohami. Keď sa blížila k vrcholu, jej telo, ktoré sa vlnilo nad mojim jazykom, sa odrazu naplo ako tetiva luku a zostala nehybne opretá o stenu. Vydala zo seba len mocný vzdych a chytila ma za vlasy. Vymanil som sa z jej zovretia a jazykom som sa vrátil k jej prsiam.

Vtedy ona jazykom skĺzla k môjmu penisu a dychtivo sa k nemu prisala. Keď cítila, že sa už blížim k vrcholu, postavila sa, začala ma bozkávať a vyskočila na mňa. Nohami sa mi obmotala okolo tela a ja som sa do nej dostal s takou ľahkosťou, až som si myslel, že sme dve časti jednej stavebnice, ktoré patria k sebe.

Zopár pohybov hore a dole a začali sa mi podlamovať nohy, myslel som si, že už nestačím z nej vybehnúť. Stihol som... Mal som pocit, že zomieram, pred očami mi prebehol celý môj doterajší život. Keď som prišiel k sebe, už tam nebola. Osprchoval som sa a vrátil sa na izbu. Na druhý deň som ju hľadal, nebolo jej. Už som ju nikdy nestretol.

Zažili ste niečo zaujímavé? Podeľte sa o váš skutočný príbeh. Pridajte príspevok TU. Najlepších odmeníme!

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články