Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najdlhší klitoris, najsilnejší penis? Toto sú sexuálne rekordy všetkých čias!
Zdielať na

Najdlhší klitoris, najsilnejší penis? Toto sú sexuálne rekordy všetkých čias!

Najdlhší penis meria údajne rekordných 41 centimetrov. Samozrejme, nielen obrovský penis dokáže ohúriť. Najmenší penis mal zase len niečo cez jeden centimeter. Rekordov zo sexuálnej oblasti je však viac. A niektoré priam neuveriteľné...

Najväčšie semenníky, najdlhší klitoris

Ak by ste si mysleli, že si muži merajú len dĺžku či obvod penisu, mýlite sa. Niektorí sa radi chvália aj veľkosťou semenníkov. No a práve tých sa týka rekord zaznamenaný v roku 1938. Istému mužovi totiž namerali obvod semenníkov neuveriteľných 190 cm! Veľkosť však pravdepodobne spôsobila práve choroba...

V tom istom roku zažiarila ďalšia rekordmanka - žena z Viedne mala neuveriteľný, 30-centimetrový klitoris.

Dostrekol 6 metrov ďaleko!

Istý mladík pod zákonom dokázal neuveriteľné. Vďaka sledovaniu porna a mu podarilo bez podporných látok udržať svoj nástroj lásky v pozore 6,5 hodiny! Po takomto výkone by možno niekedy dokázal prekonať muža, ktorý dostrekol pri ejakulácii 6 metrov ďaleko! No a ženská ejakulácia najviac tak do vzdialenosti 3 metrov... Najrýchlejšia ejakulácia letela priestorom takmer 69 km/h!

Uspokojil naraz 64 žien

Poriadnu dávku semena a výdrže mal aj Jon Dough. Na prvý pokus sa mu totiž podarilo uspokojiť 55 žien, na druhý 64. A netreba zabúdať ani na ženy - pornoherečka Houston vystriedala počas 4 hodín celkovo 620 chlapov.

Orgazmus na dvestú, orgazmus každé dve sekundy

Najúsoešnejšia v orgazmoch však bola určite pacientka lekára Wardela Pomerova z USA. Počas vyšetrenia jej zaviedol do vagíny umelý penis - a orgazmus dosiahla každé dve sekundy.

Najväčší počet orgazmov prežila podľa profesora Timothyho Learyho žena, ktorá si ho pod vplyvom LSD v priebehu 4 hodín užila 200-krát! Najviac mužských orgazmov dosiahol námorník Charles Smith vo veku 18 rokov. V roku 1946 sa vraj mal staviť v šanghajskom nevestinci s kamarátom, kto ich dosiahne najviac. Smith zvíťazil s jedenástimi orgazmami.

ISIFA

Súvisiace články