Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Paríž? Aj nahé ženy, tvrdý sex naživo a iné divočiny
Zdielať na

Paríž? Aj nahé ženy, tvrdý sex naživo a iné divočiny

Za erotickými veľtrhmi sme obišli už pol Európy. Vynechať pritom hlavné mesto lásky by bol naozaj hriech, a tak sme konečne zavítali aj do Paríža. Plní očakávaní sme sa vybrali do mesta zaľúbencov, do krajiny, ktorá dala meno nielen bozku, ale aj inej obľúbenej orálnej činnosti. A Francúzsko nesklamalo.

Kým o Talianoch sa hovorí, že sú v sexe temperamentní a na ich veľtrhu pritom skutek-utek, Francúzi do bodky splnili čo sa o nich hovorí. Užívajú si život naplno, nejmú žiadne zábrany a sú veľmi otvorení.

Američanky sú úplná katastrofa

Eropolis je najväčší francúzsky veľtrh už vyše 10 rokov. Nekoná sa len v Paríži, ale aj v mestách po celej krajine. Nahé baby, tvrdý life sex a podobné divočiny na veľtrhu, a to všetko prosím pekne za bieleho dňa – už okolo deviatej večer je veľtržisko takmer prázdne.

"Máme tu krásne Maďarky, Češky aj Slovenky, ale ich mentalita je predsa len iná, nehovoriac o Američankách, to je úplná katastrofa. Najviac tu máme Francúzok," hovorí spoluorganizátor erotického veľtrhu Rafik.

Bolo sa na čo pozerať

Jedno číslo za druhým kdesi za závesom by si iste vedel predstaviť ktorýkoľvek zo stoviek pánov, ktorým určite nestačila ani kapacita mobilu, aby si všetko, čo sa páčilo, nakrútili.

Drvivá väčšina návštevníkov bola mužského pohlavia. Tých zopár dám, ktoré sa na veľtrhu motkali, si aspoň mohli vyberať z naozaj nekonečného množstva erotických oblečkov, pomôcok, či vkusných svietidiel. Inak sa na ne organizátori zvysoka vykašľali – samozrejme ak nerátame tie, ktoré preferujú broskynky pred klobáskami. Na pódiách totiž boli takmer výlučne ženy.

Dvaja milenci, nahé telá, posteľ a biele pozadie, sex

ISIFA

Súvisiace články