Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Spoznali sa netradične a ich láska pretrvala. Reportérka TV JOJ Veronika Daubnerová povedala ÁNO
Zdielať na

Spoznali sa netradične a ich láska pretrvala. Reportérka TV JOJ Veronika Daubnerová povedala ÁNO

PRAHA / Z reportérky TV JOJ Veroniky Daubnerovej je už pár dní vydatá pani. Po dvojročnom vzťahu povedala svoje áno snúbencovi Jaroslavovi. Spoznali sa netradične, pri nakrúcaní reportáží a netradičná bola aj ich svadba.

"Svadobná kytica jemná. nežná a krásna, ako nevesta," priznal ženích Jaroslav Magura. Pre svoj svadobný deň si reportérka TV JOJ Veronika Daubnerová (už teraz Magurová) s partnerom Jaroslavom vybrali romantickú Prahu. "Je to romantické mesto a spojíme to aj so svadobnou cestou," vysvetlila Veronika Magurová.

​Policajt z Liptova a krimi redaktorka si svoje spoločné áno povedali stovky kilometrov od domova v nádhernom rímskokatolíckom kostole sv. Cyrila a Metoda v Karlíne. "Bol to krásny a dojímavý obrad. Ja sa cítim v podstate rovnako ako predtým, mám chlapa vedľa seba, akurát teraz mu hovorím manžel," povedala s úsmevom Veronika Magurová. "Bol to krásny zážitok. Tešil som sa na to celý život," dodal ženích Jaroslav. 

Vzájomné svadobné sľuby si vymenili len v kruhu najbližšej rodiny. "Keď začala hrať Aleluja, tak to bolo veľmi krásne a dojímavé a človek si tak uvedomí, že s kým je pred tým oltárom, prečo je pred tým oltárom. Bolo to veľmi pekné," opísala svoje pocity nevesta. "Keď som videl, ako ku mne kráča, tak som bol z toho rozcítený," povedal aj dojatý ženích. 

Iskra preskočila medzi snúbencami pred viac ako dvomi rokmi. A vo svadobný deň im to neskutočne slušalo. 

Súvisiace články