Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO. Školáčka (12) predviedla striptíz rovno v škole!
Zdielať na

VIDEO. Školáčka (12) predviedla striptíz rovno v škole!

ANGARSK / Prestávka sa v škole dá využiť rôznym spôsobom. Niekto desiatuje, telefonuje či rozpráva sa o najnovších trendoch v móde. A iný predvedie striptíz. Hoci má len 12 rokov. Dievča z nasledujúceho videa však nič protizákonné neurobila. A ani jej kamarátka, ktorá záznam zavesila na internet, píše spravodajský portál LIFENEWS.ru.

Obyčajná kratochvíľa...

Policajti na východe Ruska sa dostali k šokujúcemu videu mladého dievčaťa, ktoré sa počas prestávky vo vyučovaní začalo vyzliekať. Kamarátka jej erotický tanec nakrúcala na mobil a následne zverejnila na sociálnej sieti.

Išlo len o 12-ročnú školáčku Anastasiu K. Na konci videa zostala už len v spodnej bielizni - hoci aj podprsenku vyzliekala.

Polícia: Všetko je OK

Po zverejnení videa a po tom, ako sa do vyšetrovania pustili aj policajti, rodičia dievča zo školy zobrali a dali ho na inú školu. Podľa učiteľov išlo o poriadnu žiačku s dobrými výsledkami. Striptízom si zrejme len krátila čas.

Erotické pohyby, tanec a vyzliekanie zverejnené na internete však až také nevinné nie sú... Informácie zverejnil portál lifenews.ru. S dodatkom, že podľa vyšetrovateľa nie je konanie filmovanej ani filmujúcej v rozpore so zákonom.

Ukájanie sa pred spolužiakmi

Podobný prípad zaznamenali v roku 2009 aj v susednom Česku. A to konkrétne v Mladej Boleslavy. Zábery z mobilného telefónu zachytávali mladé dievča pri sexuálnych praktikách.

Tínedžerku na videu vidieť vyzlečenú, o niekoľko sekúnd si dokonca ľahne na školskú lavicu a pred očami svojich spolužiakov priamo v triede masturbuje. PODROBNOSTI TU.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

lifenews.ru

Súvisiace články