Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Matka ponúkala svoju dcéru (13)! 20 eur za orálny sex
Zdielať na

Matka ponúkala svoju dcéru (13)! 20 eur za orálny sex

RIMAVSKÁ SOBOTA / 20 eur za orálny sex. S týmito slovami ponúkala obyvateľka Rimavskej Soboty svoju maloletú dcéru dospelému mužovi. Tento šokujúci prípad sa stal ešte vlani na jar. Matka 13-ročnej Laury sa však vtedy dušovala, že by to nikdy v živote neurobila. Dnes je všetko inak.

V čase, keď 36-ročnú Teréziu vyšetrovateľ obvinil z kupliarstva, sa žena zaprisahávala, že by v živote svoju dcéru nenútila k prostitúcii. "V žiadnom prípade by som nedala svoju dcéru vykonávať prostitúciu, to je všetko klamstvo," uviedla v apríli minulého roka Terézia.

Ponúkala svoju 13-ročnú dcéru

Všetko si vraj vymyslel muž, ktorému mala svoju dcéru ponúknuť. "Ponúkla mi dcéru za 20 eur. Konkrétne, že ma orálne uspokojí proste jej 12- alebo 13-ročná dcéra," povedal svedok. 

Terezin absurdný návrh muž odmietol a oznámil to na polícii. Prípad sa dostal až pred súd. Na tohto týždňovom pojednávaní však nastal zvrat. Matka vtedy 13-ročnej Laury sa údajne ku všetkému priznala a oľutovala to.

Lauru jej zobrali

Terézia býva momentálne v mestskej ubytovni, no údajne sama, bez svojej dcéry. Tá je podľa susedov od leta minulého roku v detskom domove. "Už jej zobrali dcéru. Bola tu nejaká aféra, že ponúkala dcéru," hovorí sused.
Už jej zobrali dcéru, bola tu nejaká aféra, že ponúkala dcéru. Aký bol dôvod tohto je činu nie je známe.

"Obžalovaná Terézia P. bola uznanou vinnou zo zločinu kupliarstva, za čo jej bol uložený trest odňatia slobody vo výmere 3 rokov, ktorý jej bol podmienečne odložený na skúšobnú dobu 3 rokov s probačným dohľadom," uviedla hovorkyňa krajského súdu v Banskej Bystrici Silvia Svitková. Súd jej taktiež uložil zákaz požívať alkohol a iné návykové látky.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy