Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Traja Slováci úradovali v Británii. Bili a znásilňovali prostitútky
Zdielať na

Traja Slováci úradovali v Británii. Bili a znásilňovali prostitútky

VEĽKÁ BRITÁNIA / Traja Slováci mali vo Veľkej Británii znásilňovať ženy. Gang sa zameral prevažne prostitútky. Ich praktiky a chúťky boli priam beštiálne. Jedna žena po ich sexuálnom besnení takmer zomrela.

Znásilňovali prostitútky

Traja Slováci - Ján (40), Miroslav (45) a Matúš (28) boli súčasťou skupiny, ktorej cieľom bolo vyzdvihnúť dievčatá z ulice a odviezť na dohodnuté stretnutia. No to sa im neskôr málilo. Začali ich sami zneužívať, sexuálne sa ukájať a cudzie im nebolo ani násilie. Hlavou gangu bol podľa britského portálu The Telegraph and Argus taktiež Slovák Ľubomír Kora, ktorý všetko zabezpečoval.

Ako prvú, a to ešte v roku 2008, znásilnili 32-ročnú prostitútku. Tá si síce sex dohodla práve s vodcom skupiny, ale ďalší sa neskôr pridali. Ženu odviezol na odľahlé tmavé miesto. Najprv s ňou mal sex Kora, potom jeden z trojice. Medzi tým ďalší dvaja vyšli z úkrytu a násilnícky sa na ňu vrhli. Kora si všetko fotil na mobil. O dva dni neskôr si vybrali 34-ročnú Suzanne. "Všetci sa plne podieľali na vopred naplánovaných beštiálnych útokoch na oboch ženách. Hlavne pri Suzanne išlo o obzvlášť beštiálny čin," uviedol sudca Peter Benson.

Zažila peklo

34-ročná žena stála na rohu Gaynor Street, keď pri nej zastavil Kora. Dohodli si cenu a smerovali na vopred stanovené miesto. Keď vošli do miestnosti, už ich tam čakal celý gang. Za zatvorenými dverami zažila Suzanne podľa slov jej sestry 40-minutové peklo.

Potom, ako Kora neskôr odišiel si ju všetci traja striedali, opakovane znásilňovali a surovo mlátili do tváre. Sudca všetkých troch odsúdil na 12 rokov. "Čím skôr sa zbavíme týchto mužov, tým lepšie," uviedol sudca. Po odpykaní trestu by mali mať všetci zakázané vrátiť sa do Spojeného kráľovstva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy