Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Znásilnenie a smrť študentky (23). Najsurovejší bol 17-ročný mladík
Zdielať na

Znásilnenie a smrť študentky (23). Najsurovejší bol 17-ročný mladík

Dievča znásilnil gang šiestich mužov. Najsurovejším z nich však vraj bol práve ten najmladší. 17-ročný mladík mal študentku znásilňovať, aj keď upadla do bezvedomia a sám navrhol, aby ju vyhodili z autobusu na ulicu. Nahú a dobitú. Dievča sa nového roku nedožilo. Tento brutálny čin bol potrebný na to, aby rozhýbal Indiu. Ľudia volajú po krutom potrestaní mužov a zmene politiky voči ženám. Najnovšie sa znásilnenia dopustil dokonca politik!

Politika - násilníka lynčoval dav

Podľa spravodajského serveru BBC sa politik a člen vládnuceho Indického národného kongresu vlámal do domu matky dvoch detí v obci na hranici s Bhutánom. A znásilnil ju. Keďže však krik ženy začuli susedia, politika vytiahli a začali ho na verejnosti lynčovať.

Muži ho najskôr kopali a bili palicami, ženy ho napokon fackovali a strhli mu košeľu. Zachytili to dokonca kamery, zábery následne odvysielala indická televízia. Vládnuca strana politika z funkcie odvolala.

Najmladší bol najkrutejší

V Indii údajne dochádza k znásilneniu každých 20 minút a väčšina týchto činov ostáva nepotrestaná. Prípad práve mladej 23-ročnej študentky znásilnenej v autobuse v Dillí rozhýbal Indiu, ľudia teraz požadujú prísnejšie tresty.

Už vo štvrtok tu bola obžalovaná práve pätica násilníkov vo veku od 19 do 35 rokov. V zrýchlenom konaní im hrozí trest smrti. Práve tí môžu za zbitie a znásilnenie študentky. Najmladší má len 17 rokov a podľa The Daily Telegraph mu hrozí vďaka tomu, že je mladistvý, len trojročný trest.

Podľa rodiny obete bol však práve ten najsurovejší. Vyzýva preto k zmene zákonov, aby mohol byť aj on popravený. "Všetkých šesť by malo byť obesených, najmä ten mladistvý, ktorý bol najkrutejší zo všetkých," vyhlásil 53-ročný otec. "Ak je potrebné na to zmeniť zákon, nech sa tak stane." Muži v autobuse podľa polície navyše popíjali alkohol.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy