Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Manuál orálneho sexu: 5 tipov, aby sa to páčilo aj vám
Zdielať na

Manuál orálneho sexu: 5 tipov, aby sa to páčilo aj vám

Dámy pozor! Každý muž ocení, keď ho nasmerujete tam, kam treba. Možno sa to nezdá, ale na vašom uspokojení mu záleží. Preto, ak mu poradíte, čo a ako, rád všetko vykoná s patričným nadšením. A vy budete spokojná...

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

1. Zhasnite

Základný trik, sú zhasnuté svetlá. Úplná tma pomáha nám ženám preklenúť aj tie maximálna bariéry. Potom a dokážeme premeniť na vášnivé samice. Za pokus to stojí, ne! Fantázia zrazu pracuje naplno.

2. Hovorte

Nebojte sa hovoriť o tom, čo sa vám páči. Ak potrebujete milenca usmerniť (napríklad o potrebe tlaku na klitoris), povedzte mu to. Na vzdychy či rôzne narážky nezaberie.

3. Vsaďte na ovocie

Nie ste si isté vôňou a chuťou tam dole? Kým ten váš po vás vždy nadšene a opakovane vyštartuje, je všetko v poriadku. Ak si však chcete byť naozaj istá, vsaďte na rovnaké pravidlo, ktoré platí aj pre mužov: chuť odráža to, čo ste jedli. Teda to, čo vám neprospieva je: cesnak, cibuľa, korenie, živočíšne a mliečne produkty, alkohol, kofeín a aj nikotín.

4. Nebojte sa polohy 69

Poloha muž hore je pre začiatočníčky v orálnom sexe nevhodná. Otočte sa radšej naopak - čiže žena hore a muž dole. Najpohodlnejším riešením polohy 69 je však ležať naboku.

5. Stačí len málo

Jeden z najväčších omylov je, že sa musíte snažiť "zhltnúť" celé prirodzenie. Tak to vôbec nie je! Aj keď hlboké, dramatické pohyby sú niekedy fajn, v podstate stačí, keď sa venujete len samotnému vrcholu. Aj vagína je najcitlivejšia len v prvej tretine.

ISIFA

Súvisiace články