Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vedecky potvrdené! Posilňovanie je lepšie ako sex...
Zdielať na

Vedecky potvrdené! Posilňovanie je lepšie ako sex...

Ak ste spozorovali, že vaša žena alebo partnerka akosi s nadšením a často chodí do fitka, môže byť za tým aj sexuálne potešenie. Ale páni, nevešajte hlavu, nemusia byť za tým hneď parohy. Americkí vedci prišli so správou, že pri určitých cvikoch môže na ženy prísť rovnaká slasť, akú sa jej doma snažíte privodiť vy. A to spontánne!

Ženy športujú, lebo...

Len si to predstavte, vo fitku si formujete postavu, sústredene cvičíte i dýchate a náhle to príde. Pocity slasti nápadne sa podobajúce tým, ktoré poznáte z domácej spálne. Asi takto popisovali americkým vedcom tento zážitok ženy.

Nami oslovené ženy to však na verejnosti radšej nepriznávali, no tvár im nápadne oblial rumenec. Že to nie je nič výnimočné potvrdila odborníčka na tantru a tantrické cvičenia.

Najlepšie sú cviky na brucho

Podľa výskumu amerických vedcov ženy najčastejšie zažijú spontánny orgazmus pri brušných cvičeniach. Takto netradične potešené ženy sa zhodujú, že slastný okamih prichádza nečakane. Vraj pred ním vôbec nemysleli na partnera, na iného muža a dokonca ani na samotnú slasť. Aký to má dosah na intímny život žien, však zatiaľ vedci neodhalili.

Žena masturbuje_leží na posteli a robí si dobre

ISIFA

Súvisiace články