Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chuť na zakázaný sex neobchádza ani politikov...
Zdielať na

Chuť na zakázaný sex neobchádza ani politikov...

Imunita je lákavá nielen pre našich poslancov, ale aj svetových politikov. Oháňa sa ňou j niekdajší kandidát na francúzskeho prezidenta Dominique Strauss-Kahna. Chce sa tak vyhnúť žalobe zo sexuálneho napadnutia. Vo svete veľkej politiky však nie je sám.

Slučka okolo krku Dominiqa Strauss-Kahna sa sťahuje hneď na dvoch kontinentoch. Vo Francúzsku ho obvinili, že sa zaplietol s kupliarmi hotelových prostitútok. Súd v New Yorku zas otvoril proces, kde ho z pokusu o znásilnenie žaluje hotelová chyžná. Khan však namieta, že ho chráni diplomatická imunita.

Žene vraj ide o peniaze

"Je nad slnko jasnejšie, že slečna Diallová by chcela mať viac peňazí, ako má teraz, ale odkazujeme jej, že od Dominiqa Strauss-Khana ich nedostane," skonštatoval jeho právnik Benjamin Brafman

Nebol prvý

Odstrašujúcim príkladom pre sexuchtivých politikov je bývalý izraelský prezident Moshee Katsav. Vlani v decembri nastúpil do výkonu trestu za znásilnenie a sexuálne obťažovanie na pracovisku. Odsedieť si musí 7 rokov, aj keď len na oddelení s najnižším stupňom stráženia. Katsav je tam pod drobnohľadom, aby nemohol spáchať samovraždu. "Izrael dnes odsúdil muža len na základe dojmov bez reálneho svedectva a dôkazov," vyhlásil po svojom odsúdení.

Právoplatného rozsudku sa nedožil bývalý poľský vicepremiér Andrzej Lepper. Sexuálny škandál okolo neho rozpútala jedna z jeho podriadených. Kontroverzného politika obvinila, že musela plniť jeho sexuálne fantázie, aby si udržala prácu. Leppera za to odsúdili na dva roky väzenia, no voči verdiktu sa odvolal. Minulý rok v lete ho našli obeseného v straníckej kancelárii.  

Známy milovník Berlusconi

Pre aféru Rubygate čaká na rozsudok aj taliansky expremiér a milovník bunga bunga večierkov Silvio Berlusconi. Podľa obžaloby mal zaplatiť za sex neplnoletej marockej tanečnici desaťtisíce eur. Navyše zneužil svoje postavenie, aby ju dostal z väzby. Obaja však sexuálny pomer odmietajú. Škandalózny politik vraj dievčine poskytol peniaze, aby si otvorila salón krásy. Berlusconi teraz hľadá pomoc na Ústavnom súde.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy