Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Predohra? Žena potrebuje 13, muž vraj až 18 minút...
Zdielať na

Predohra? Žena potrebuje 13, muž vraj až 18 minút...

Skvelý sex si nie vždy nevyžaduje predohru. Prečo sa ale niekedy vzájomne príjemne nažhaviť? Výskum kanadskej univerzity prekvapivo odhalil, že muži vyžadujú dlhšiu predohru než ženy. Pomer je 13 k 18. V minútach a v prospech silnejšieho pohlavia...

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Striptíz zvládne každá

Muži milujú, keď sa pred ním polovička vyzlieka. Len kľud, nemusíte sa učiť komplikované tanečné kroky, aby ste pôsobili zvodne. Ak ste práve na sex naladená, stačí sa postaviť pred muža, vyhrnúť sukňu a pomaly si vyzliekať pančuchy a ešte pomalšie rozopínať blúzku.

Po každom rozopnutí gombíka na chvíľu prestaňte a pozrite sa mu hlboko do očí. Nakoniec rozopnite aj podprsenku, ale viac neukazujte. Ak si necháte prsia zakryté a zvodne zakrúžite bokmi, bude úplne ohromený!

Pošlite mu jasný odkaz

Narážky a nekonkrétne správy sú častokrát úplne zbytočné. Netvárte sa ako nevinné dievčatko a dajte mu jasne najavo, o čo vám ide. Napíšte svoju túžbu do sms, alebo mu ju nechajte na odkazovači.

Muži niekedy radi nechávajú iniciatívu ženám a čo si budeme nahovárať, každý z nich tajne sníva o divokej milenke, ktorá vie, čo chce. Ak si ho takto vopred navnadíte, verte, že sa nebude môcť dočkať večera.

Len v baloniaku a lodičkách...

Ak máte dosť odvahy a nebojíte sa experimentovať počas mrazivých nocí, vyberte sa na rande len v baloniaku a lodičkách na vysokom podpätku. Keď si sadnete k stolu a on sa opýta, prečo si nedáte dole kabát, pozerajte mu uprene do očí, až kým mu to nedôjde.

Prípadne poodhaľte kúsok nahého tela len pre jeho oči. Po tomto odhalení je jasné, že sa na večeru vôbec nebude sústrediť.

Na vysokej nohe

Nosíte rada podpätky? Nechajte si ich na nohách aj po tom, čo prídete domov a prechádzajte sa v nich pred ním v izbe. Potom sa pri tom pomaly zbavujte oblečenia. Topánky vyzujte až na konci, najlepšie v posteli. Tam totiž zaručene po pár minútach skončíte!

ISIFA

Súvisiace články