Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Byť sexi a zdravé? Dámy, nezabudnime na depiláciu!
Zdielať na

Byť sexi a zdravé? Dámy, nezabudnime na depiláciu!

Leto klope na dvere a chlpy tam dole, vytŕčajúce z bikín, málokoho rozpália. Dámy, pozor. Nemusíme to robiť žiletkou, existuje veľa iných spôsobov. Ide najmä o naše zdravie...

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Ani kráľovná popu sa neholila

Či už pozeráte film z dávnejšej doby, alebo obraz starý niekoľko desiatok rokov, určite sa pozastavíte nad hustým porastom, ktorý dámy v okolí intímnych partií vlastnili.

Aj Madonna je známa svojimi hanbatými fotkami, na ktorých má bobra. Dnes už ale pod nohavičky nepatrí - asi máloktorá dáma by sa cítila s takým bobrom medzi nohami sexi. Aj muži tvrdia, že zarastená tam dole nie je bohvie čo.

Muži často nedajú u žien dopustiť na pestovaný pásik.Zopár chĺpkov v strede prináša to, na čo sa mnohí veľmi tešia - hranie sa s nimi.Upravené partie v okolí intímnych miest však uprednostňujú aj dámy u mužov.

Zdravé či nie?

Pohlavie zbavené chĺpkov nám prináša hygienickejši sex. Naše genitálie obsahujú mnoho potných žliaz, ktoré majú na svedomí klasický pach. Najviac sa totiž potíme v podpazuší, a potom v okolí genitálií. Tým, že miesta zbavíme porastu, zápach je menší a pokožku tela sa ľahšie udržiava čistá. "Veľmi často chodia z hygienických dôvodov," dodáva kozmetička.

Pohľady odborníkov na to, či chĺpky majú nejakú funkciu, alebo sú úplne zbytočné, sa rôznia. Niektorí tvrdia, že chĺpky naše intímne miesta istým spôsobom chránia. Väčšina gynekológov sa však prikláňa k názoru, že v dnešnej dobe sú už chĺpky zbytočné a pokojne sa bez nich zaobídeme.

"V dnešnej dobe sú chĺpky už zbytočne, v dávnych dobách mohli ochraňovať genitálie, dnes už tuto funkciu nemajú, nemajú žiadnu funkciu," informuje gynekológ.

Možno vám to bude znieť čudne ale aj chĺpky podliehajú módnym trendom. Letia rôzne tvary a farby. V salónoch vám vykúzlia ozdobu na mušličke v najrozličnejších štýloch.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články