Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Toto je 20 najabsurdnejších sexuálnych zákonov na svete
Zdielať na

Toto je 20 najabsurdnejších sexuálnych zákonov na svete

Ak sa náhodou oddávate orálnemu sexu, pokute ani väzeniu sa nevyhnete. Toto je ešte, priznajme si, v našej spoločnosti jeden z dosť absurdných zákonov (či skôr precedensov). No predstavte si, takéto a ešte oveľa "na hlavu postavenejšie" zákony existujú. A stále platia...

Naši sexuológovia by zaplakali...?

Zákaz orálneho sexu? OK, rozumieme. Ale keď vám niekto vnúti zákon či precedens, ktorého porušenie by vás ani v tom najhoršom sne nenapadlo, to už je čo povedať. A presne také existujú.

Predstavte si napríklad, kam by sa v našej spoločnosti dostali psychológovia a sexuológovia so svojimi radami o zlepšení sexuálneho života, keby tieto precedensy existovali u nás?

Mrknite sa na ne! Dozviete sa, čoho sú vlastne ľudia všetkého schopní - nielen čo sa sexuálnych praktík týka, ale aj schopnosti predstúpiť s nimi vôbec kedy v živote pred súd. Práve preto americké precedensy vznikajú...

20 najabsurdnejších sexuálnych zákonov

PoradieZákon (precedens)
1.Zákon v Bakersfielde v Kalifornii prikazuje použiť kondóm vždy, ak súložíte so Satanom.
2.Pokiaľ muž smrdí po cesnaku, cibuli alebo sardinkách, nesmie požadovať od ženy sex. Ak však žena so sexom súhlasí, musí si umyť zuby (Alexandria, Minnesota).
3.Muži si po sexe nesmú dať viac ako tri hlty piva, pokiaľ so ženou stále ležia v posteli alebo ju držia v náručí (Ames, Iowa).
4.Je zakázané, aby muž počas pohlavného styku vulgárne nadával či klial (Willowdale, Oregon).
5.Muž nesmie počas orgazmu svojej partnerky strieľať zo zbrane (Connorsville, Wisconsin).
6. Je zakázaný sex s pannou bez ohľadu na okolnosti, dokonca ani počas svadobnej noci. Sex so zvieratami je pre mužov v poriadku, no zviera musí vážiť menej ako 18 kilogramov (štát Washington).
7.V Minnesote pokiaľ súložíte so ženou, s ktorou nie ste ženatý, konáte protizákonne. Rovnako tak robíte, ak súložíte so živou rybou.
8.Milovníci rôznych sexuálnych polôh by sa nedoplatili pokút alebo by z väzenia zrejme už nevyšli. Vo Washington DC je totiž iná ako misionárska poloha zakázaná.
9.Ak by sa žena vyzliekla pred obrázkom muža, môžu ju zavrieť. Kde? V Oxforde, Ohio.
10.Psy a mačky nemôžu súložiť bez povolenia (Ventura County, Kalifornia), los nesmie súložiť na mestských uliciach (Fairbanks, Aljaška) a dve prasce nesmú súložiť na letisku. Pokiaľ sa zvieratá chystajú kopulovať, nesmú sa nachádzať bližšie ako 457,2 metrov ku školám, reštauráciám či miestam, kde sa konajú bohoslužby (Kalifornia).
11.Je zakázané oženiť sa s tým istým mužom viac ako trikrát (Kentucky).
12.Je zakázané mať pohlavný styk, pokiaľ sú zapnuté svetlá (Virginia).
13.Je zakázané masturbovať, keď špehujete dvojicu sexujúcu v aute (Clinton, Oklahoma).
14.Je zakázané bozkávať spiacu ženu (Colorado).
15."Ženské prsia" nie sú považované za súkromnú časť tela (Arizona).
16.Orálny sex je nelegálny (18 štátov Ameriky vrátane Kansasu a Utahu - tu môžete byť potrestaný 6 mesačným väzením a pokutou 299 dolárov, v Novom Mexiku môžete za to dostať od 2 do 10 rokov a pokutu 5000 dolárov).
17.Erekcia muža, ktorá je vidieť cez nohavice, je ilegálna (18 štátov USA).
18.Zakázaný je sex s dikobrazom (Florida).
19.Svoju prvú sesternicu (bratranca) si nesmiete vziať pred dosiahnutím veku 65 rokov (Utah).
20.Normálnemu "nadržanému "Američanovi nesmie byť odobraté privilégium obdivovať mladú ženu s krásnymi krivkami (Merryville, Missouri).

 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články