Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tínedžerka (13) kradla prezervatívy. Pre seba a pre priateľa (16)!
Zdielať na

Tínedžerka (13) kradla prezervatívy. Pre seba a pre priateľa (16)!

Vďaka ukradnutým prezervatívom sa podarilo nitrianskym policajtom odhaliť dve lúpežné prepadnutia. Kondómy ukradlo iba 13-ročné dievča a na polícii sa priznalo, že má sexuálneho partnera. Toho policajti zadržali a keďže zrejme netušil o čo ide, priznal sa k lúpežiam.

13-ročné dievča z dediny Báb pri Nitre ukradlo krabičku prezervatívov asi za 4 eurá v nitrianskom nákupnom centre. Pri krádeži bola prichytená a skončila na polícii.

Tu sa malá školáčka priznala, že ochranu potrebovala pre seba, keďže sexuálne žije so 16-ročným Miroslavom. Polícia chlapca preto okamžite zadržala. Tínedžer si tak za sexuálne radovánky s neplnoletou školáčkou vyslúžil obvinenie.

To však nebolo všetko. Miroslav pred mužmi zákona vyšiel s pravdou von a povedal, že s partiou dokonca lúpil. Na ulici mal prepadnúť 73-ročného muža. Mladík sa napokon priznal aj k tomu, že na tejto ulici aj so svojou partiou prepadol nič netušiaceho 46-ročného muža, ktorý sa práve vracal domov z práce.

Chlapec pochádza z Veľkého Zálužia. Rodičia alkoholici sa o neho nestarali a preto žije so svojou starou mamou a tetou. Jeho príbuzná nám mimo kamery povedala, že to čo urobil ich šokovalo. Vraj má všetko, čo potrebuje a určite  netrpí ani nedostatkom peňazí, aby bol prinútený lúpiť. Spolu s kamarátmi bol už aj za toto obvinený.  

Prezervatív_muž a žena v posteli_ilustračné foto

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy