Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Marcel (25) z Myjavy onanoval pred dvoma deťmi
Zdielať na

Marcel (25) z Myjavy onanoval pred dvoma deťmi

25 / ročný mladík sa sexuálne uspokojoval pred dvomi malými deťmi. Pohľad na hrajúce deti ho vzrušil natoľko, že svoj nechutný čin dotiahol do úspešného konca. Hoci muž skončil v rukách policajtov, vyzerá to tak, že za svoje úchylné správanie niesť zodpovednosť nebude.

Šokujúci pohľad sa naskytol 35-ročnej obyvateľke myjavského sídliska. Z balkóna svojho bytu uvidela mladíka, ako masturbuje pred deťmi na pieskovisku. Vzrušovalo ho len 10-ročné dievčatko a asi 6-ročný chlapček. 

Najprv sa poobzeral, či je niekto na blízku a potom to začalo. Šúchal si svoje prirodzenie a kým žena stihla zavolať na políciu, mladík si stiahol nohavice. Do príchodu policajnej hliadky úchylák svoj nechutny akt dokončil a odišiel.

Policajtom sa našťastie podarilo muža nájsť. Hoci ho očitá svedkyňa identifikovala, trestu vyhne. Okresný súd v Trenčíne ho totiž v roku 2005 zbavil spôsobilosti na právne úkony. O jeho obvinení rozhodne až ďalšie vyšetrovanie. Mužovu tresno-právnu zodpovednosť tak budú opätovne skúmať. Za mrežami si môže posedieť 2 roky.

ISIFA/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy