Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Slovenskí turisti sú vraj hladní. Toaletný papier si museli pýtať
Zdielať na

Slovenskí turisti sú vraj hladní. Toaletný papier si museli pýtať

Slováci zažívajú v Tunisku katastrofálnu dovolenku. Už štvrtý deň sú 1 600 kilometrov od domova a namiesto služieb all inclusive, ktoré si zaplatili, majú škvŕkanie v žalúdku, nedostatok tekutín i toaletného papiera. Dovolenkári hneď po príchode zistili, že veľa z toho, za čo si zaplatili, mať nebudú.

Potom ako sa ubytovali napohľad v luxusnom hoteli, im delegátka oznámila, že prišli na dovolenku s plnou penziou, v rámci ktorej majú k dispozícii nápoje. Dovolenkárov to poriadne rozčúlilo. Tvrdia totiž, že v zmluve sa hovorí o službách all inclusive.

Sklamanie dovolenkárov začalo naberať na obrátkach: "Ľudia sú hladní, nespokojní. Deti nám tu plačú, že sú tiež hladné. Jeme suché bagety po večeroch. Z raňajok si berieme maslo, aby sme  sa dojedli." Na pohľaď v lákavom komplexe sa vraj šetrí všade a na všetkom a to aj na toaletnom papieri.

Cestovná kancelária tvrdí: "Hotel riadne poskytuje klientom v plnej miere všetky služby a nevyskytuje sa žiaden nedostatok alebo rozdiel oproti popisu, ktorý deklarujeme." Dovolenkári sa po príchode môžu obrátiť na súd. Ľahké to však určite mať nebudú. Neexistuje totiž žiadny popis, ktorý by určoval rozsah all inclusive služieb.

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy