Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Balenie na dovolenku. Takto sa určite vyhnete stresu
Zdielať na

Balenie na dovolenku. Takto sa určite vyhnete stresu

Máme plný kufor vecí, ktoré si počas dovolenky ani raz neoblečieme a aj tak stále bojujeme s pocitom, že nám čosi chýba. Muži sa však vedia zbaliť za niekoľko minút a navyše, do cestovnej tašky nezabudnú vložiť ani jedinú dôležitú vec!

Pre niektorých ľudí znamená balenie na dovolenku poriadny stres. Niektorí sú s touto činnosťou hotoví za pár minút. Na internete koluje video, v ktorom sa mladík zbalí za rekordne rýchly čas. Trvá mu to presne jednu minútu a dvadsať sekúnd. 

Reportérka Alexandra Kepazová na letisku "vymákla" ministra obrany Ľubomíra Galka, ktorému balenie trvá veľmi dlho. Musí pri tom totiž vybaviť ďalšie veci.

Ako sa správne zbaliť?

1. Baľte sa s rozvahou - môžete si na každý deň prípadne večer skombinovať oblečenie (kľudne si na papier napíšte, čo si kedy oblečiete). Rada pre dámy - zoberte si na dovolenku aj nejaké pekné večerné šaty. Nikdy predsa neviete, koho môžete stretnúť.

2. Dajte si všetko na jednu kopu - ak sa balíte v predstihu, môžete si vyčleniť  miesto, kam si veci naukladáte. Potom ich jednoducho stačí dať do kufra

3. Dovolenka je o zábave. A k zábave neodmysliteľne patrí dobrá hudba, či kniha. Nezabudnite si preto zaobstarať knihu, ktorá vám spríjemní dovolenku a naplňte si váš prehrávač kvalitnou hudbou.

4. Pozor na zdravie. Ak patríte k tým, ktorí musia brať lieky, nezabudnite si ich pribaliť. Neznepríjemňujte si dovolenku tým, že budete behať po doktoroch.

5. Beriete si elektroniku? Nezabudnite si nabíjačky, prípadne adaptér na nabíjačku.

Krásne ženy na lodi, lehnenie, smiech, plavky, leto

isifa

Súvisiace články