Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Obrat v prípade šialenej matky: Dcére (8) som botox nikdy nepichala!
Zdielať na

Obrat v prípade šialenej matky: Dcére (8) som botox nikdy nepichala!

Dievčatko nikdy nepodstúpilo ani trhanie chĺpkov voskom, ani nikdy nedostávalo do tváre botoxové injekcie! Všetko je len vymyslený príbeh, ktorý sa mala naučiť naspamäť a za ktorý dostala zaplatené 200 dolárov od britského denníka The Sun. S týmto priznaním vyšla "botoxová" matka von po tom, čo jej bola dcéra odobratá po priznaniach v televízii ABC.

Ako Kerry Campbell vystúpila so svojou 8-ročnou dcérou v televíznom programe ABC "Dobré ráno, Amerika" a priznala, že svojej dcérke pichá botox, aby zabránila vzniku vrások na jej tvári. Dcéra sa totiž účastní súťaži krásy a chce byť dokonalá. Po tomto vystúpení a uverejnení šokujúcich fotografií a zdvihla vlna nesúhlasu rodičov, ktorí kontaktovali Úrad pre sociálnu starostlivosť v San Franciscu.

Ostatok už má rýchly spád. Organizácia na ochranu detí dievčatko žene okamžite odobrala. Tá ihneď napísala  webstránke TMZ.com a na verejnosť vystúpila znovu, tentokrát ako Sheena Upton. Podľa vlastných slov jej denník The Sun zaplatil 200 dolárov (okolo 140 eur), poslal jej príbeh, inštrukcie a scenár, podľa ktorých mala hrať "botoxovú matku" (prezývku si vyslúžila po svojich vystúpeniach). Následne sa vytvorili falošné fotografie s injekčnými striekačkami a Sheeninou dcérkou.

"Všetko je len vymyslený príbeh... Nikdy som svojej dcére botox nedávala, nekonalo sa ani žiadne voskovanie, dokonca nie je zapísaná ani v súťaži krásy," píše sa v prísahe doručenej TMZ.com. Následne vraj dostala ponuku od televízie ABC za oveľa väčšie peniaze vystúpiť s príbehom v "Dobrá ráno, Amerika". Televízia si podľa nej za uverejnenie klamstva môže sama, keďže sa nikto z redaktorov nesnažil zistiť si pravdivosť jej príbehu.

The Sun tiež obratom reagoval. Popiera, že by išlo o zaplatený výmysel a informácie o botoxovej matke získali od serióznej britskej agentúry.

Dcérku žene odobrali, no podľa posledných informácií by mala byť späť doma a pod dozorom ďalšieho príbuzného. Sheena totiž dieťa podľa vlastných slov za prítomnosti sociálneho pracovníka nechala vyšetriť, čo údajne preukázalo, že žiadne pichanie botoxu ani trhanie chĺpkov voskom nikdy neabsolvovalo. Na všetko má vraj dôkazy. Svoj čin aj zverejnenie klamstva ľutuje.

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy