Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Šialená matka. Priznala, že dievčatku (8) pichá botox!
Zdielať na

Šialená matka. Priznala, že dievčatku (8) pichá botox!

Nedávno obletela svet šokujúca správa o matke-kozmetičke, ktorá posadnutá po dokonalosti a kráse pichá svojej dcére botoxové injekcie do tváre a voskom depiluje chĺpky z tela. Tentokrát obe vystúpili verejne v televízii a tieto informácie potvrdili. Rodičia ďalších detí sa vzbúrili a ihneď kontaktovali úrad pre sociálnu starostlivosť...

Rozčúlili sa rodičia, rozčúlili sa psychológovia. Mútiť hlavu vlastnej maloletej dcérke o tom, že jej telo špatia chĺpky alebo tvár vrásky totiž podľa nich môže spôsobiť dievčatku hlboké psychické problémy poprípade doslova ju "fyzicky zničiť". Úrad pre sociálnu starostlivosť v San Franciscu bombardovali nahnevané mamičky telefonátmi a tak sa pracovníci rozhodli prešetriť 34-ročnú mamičku Kerry Campbell, ktorá sa rozhodla takto "skrášľovať" svoju dcérku.

Podľa nej si tým jej 8-ročná Britney len udrží večnú mladosť. A okrem toho, ako sama tvrdí, je to bezpečné, pretože všetky objednané botoxové injekcie najprv vyskúša na sebe a až potom ich pichá dcérke do tváre. A tá si ich sama vyžaduje! Dokonca dostáva 5 injekcií do troch partií tváre.

Keď však vystúpili Kerry s Britney v televíznom programe ABC "Dobré ráno, Amerika" a moderátorka Laura Spencer sa spýtala dievčatka, prečo podstupuje "takéto niečo", odpovedalo: "Ja neviem." Až matka jej pripomenula, že jej problémom sú vrásky. Napokon sa malá Britney rozrozprávala: "Každý večer si kontrolujem tvár a hneď, ako sa mi na nej objavia vrásky, tak chcem injekciu. Zvyčajne to bolí, ale už toľko neplačem."

Jej matka sa hájila aj tým, že na jednej strane je vďaka botoxu jej dcérka šťastná, na druhej strane dostala tento nápad od ostatných mamičiek, ktoré svoje deti hlásia do súťaží krásy.

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy