Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dvojitá tragédia: Babka našla chlapcovo telo v mrazničke, dostala infarkt
Zdielať na

Dvojitá tragédia: Babka našla chlapcovo telo v mrazničke, dostala infarkt

Zdroj: ElDoce

ARGENTÍNA / Argentína nedávno zaznamenala tragický rodinný incident. 13-ročný školák Tiago Ismael a jeho 85-ročná prababička zomreli krátko po sebe.

Informoval o tom portál TN.CZ. Tiago Ismael, mladý chlapec z argentínskeho veľkomesta Cordoba, zomrel po tom, čo sa rozhodol vliezť do mrazničky. Jeho prababka si všimla, že nie je v posteli. Následne ho našla v mrazničke bez známok života. Napriek rýchlej reakcii a prevozu do nemocnice, bola smrť chlapca neodvratná.

Ďalšia tragédia na seba nenechala dlho čakať

Prababka, ktorá chlapca našla, dostala infarkt a zomrela. Prípad vyšetruje polícia, vytvorili sa okolo neho viaceré teórie. Jednou z nich je možnosť, že Tiago podstúpil nebezpečnú skúšku odvahy, s úmyslom zverejniť ju online. Polícia preto dôkladne skúma jeho telefón a sociálne médiá.

Na druhej strane však Argentínu sužujú extrémne horúčavy, čo vedie k hypotéze, že Tiago sa mohol pokúsiť schladiť neobvyklým spôsobom. Jeho matka je presvedčená, že jeho smrť mohla byť spôsobená práve vysokými teplotami. "Jednoducho nechápem, čo sa stalo," povedala pre miestnu televíznu stanicu ElDoce.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy