Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Televízna reportáž len pomocou jablka. Ide to!
Zdielať na

Televízna reportáž len pomocou jablka. Ide to!

Steve Jobs je večne živý! Jeho prvú sochu v životnej veľkosti na svete odhalili v Budapešti. Bol pri tom aj štáb JOJky a naši kolegovia pri výrobe reportáže trochu experimentovali. Namiesto tradičnej televíznej techniky použili iPhone a Ipad.

Socha Steva Jobsa je vyrobená z bronzu a váži takmer 200 kíl. Socha sa v záhrade známej maďarskej softwarovej firmy neobjavila len tak náhodou. Jej predstavitelia tvrdia, že Jobs im výrazne pomohol. Finančne, technikou aj radami."Uctíme si Jobsovu pamiatku tak, že jeho myšlienky o riadení firmy premietneme do vlastných firiem," tvrdí zakladateľ spoločnosti Gábor Bojár. 

Technická revolúcia

Pracovníci firmy poznali Jobsa osobne. Každé stretnutie s ním bolo výzvou. Pozorovali aj jeho pracovné návyky k úspechu. Jobs priniesol revolúciu do niekoľkých odvetví elektroniky a dokázal zmeniť zmýšľanie ľudí. Aj vďaka nemu ide technológia výrazne napreduje.

Celú reportáž sme dokázali vyrobiť len za pomoci smartfónu a tabletu. Od nakrúcania až po strih a možno ste rozdiel ani nezbadali. Pozrite si video. 

ISIFA

Súvisiace články