Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najnovšia teória: Zemetrasenia v Japonsku vyvolala tajná zbraň USA!
Zdielať na

Najnovšia teória: Zemetrasenia v Japonsku vyvolala tajná zbraň USA!

Zemetrasenia a následné vlny cunami zdevastovali v uplynulých dňoch Japonsko. Teraz prichádza odhalenie! Za všetkým je skúška tajnej zbrane americkej armády. Teda aspoň podľa najnovšej konšpiračnej teórie... Pravda či lož? Posúďte sami!

Hovorí vám niečo skratka HAARP? Asi nie. Zjednodušene povedané, má ísť tajnú geofyzickálnu zbraň. Benjamin Fulford či Jurij Solomatin  varujú pred jej zneužitím. Môže vraj spôsobiť aj vyvolať 3. svetovú vojnu...

Silné vlnenie by malo byť podľa týchto teórií schopné vyvolať vibrácie, ktoré spôsobujú práve zemetrasenie či iné prírodné katastrofy. HAARP vraj dokáže znefunkčniť aj klasické zbrane nepriateľa. Rakety, komunikačné systémy, navádzanie striel... To všetko by zlyhalo.

Pozrite si archívne vysvetľujúce video!

"A čo ak by človek dokázal takto naplánovať povodne, tajfúny, tornáda, zemetrasenie, paralyzovať civilné a vojenské monitorovacie a riadiacie elektronické systémy vrátane telekomunikácií, či aktívne ovplyvniť psychiku národov?" pýta sa vo svojom texte Solomatin

VEDECKÉ VYSVETLENIE HAARP? TAKÉTO NIEČO

HAARP alebo High Frequency Active Auroral Research Program (Aktívny vysokofrekvenčný program výskumu polárnej žiary) je vládny program USA zameraný na výskum ionosféry (ionizovaná časť atmosféry významne ovplyvňujúca šírenie elektromagnetických signálov).

Jej základňa sa má nachádzať na Aljaške. Ďalšia je v Nórsku a tretia v Portoriku. Ide o systém antén, ktoré dokážu do ionosféry vyslať veľké množstvo watov (milióny až miliardy watov - rádiové vlnenie).

Oficiálne však ide o výskum atmosféry a vesmíru. Konšpiračné teórie však vravia o niečom inom...

naturalforum.net

ISIFA

Súvisiace články