Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vitajte a skúste, sú tu vynovené Noviny.sk vo verzii 3.0
Zdielať na

Vitajte a skúste, sú tu vynovené Noviny.sk vo verzii 3.0

Zdroj: noviny.sk

BRATISLAVA / Vážení čitatelia, od 14. apríla 2014 sme iní. Nie príliš, ale sme. Staré dobré zostalo, doplnili sme niekoľko noviniek. Stránka noviny.sk prešla nielen vizuálnymi úpravami. Tie sa týkajú aj jej obsahu. Cieľom je, tak ako doteraz, určiť nové trendy a pridať ešte viac obsahu. Vitajte na stránke noviny.sk - v testovacej verzii 3.0.

Zmena číslo 3

Noviny.sk prechádzajú rozsiahlymi úpravami. A to po tretí krát v histórii portálu. K zmenám na úseku nových médií dochádza v nadväznosti na nedávne úpravy v televíznom vysielaní spravodajstva JOJ.

Tie na jeseň minulého roka reprezentovala najmä zmena formátu a stopáže hlavnej spravodajskej relácie Veľké Noviny.

Obsahové novinky

"Spravodajský portál noviny.sk sme sa v minulosti snažili tvoriť ako rýchly web s informáciami od desiatok reportérov v teréne. Tento cieľ sme naplnili. Teraz sa okrem nového dizajnu pokúsime pridať aj nový typ informácií," podotkol riaditeľ spravodajstva JOJ Roland Kubina.

Noviny.sk budú preto využívať aj informácie z iných obsahových zložiek. Pôjde o informácie z oblasti životného štýlu na špecializovanej stránke prezenu.sk. Informácie mužského charakteru združuje stránka premuza.sk a správy zo sveta šoubiznisu zase web topstar.sk.

Skúšobná prevádzka

"Pokúsime sa zároveň ešte viac využiť synergie medzi jednotlivými redakciami tak, aby bol výsledok ešte viac viditeľný aj na webe," dodal Kubina.

JOJ spustila špecializovaný portál noviny.sk v roku 2010, keď odčlenila spravodajstvo od televízneho webu. Verzia noviny.sk 3.0 je v testovacej prevádzke od 14. apríla 2014. Predpokladá sa, že tá potrvá do konca mesiaca.

Súvisiace články