Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Správy, aké ste ešte nevideli! Veľké Noviny dnes o 19-tej
Zdielať na

Správy, aké ste ešte nevideli! Veľké Noviny dnes o 19-tej

BRATISLAVA / Správy viditeľne inak. Aj tak by sa dali pomenovať zmeny, ktoré chystá pre divákov televízia JOJ. Od dnes vysiela hodinový program s názvom Veľké Noviny. Zmena grafiky či štúdia je len prvý krok, sľubuje vedenie spravodajskej redakcie. Jej súčasťou je aj spravodajský portál noviny.sk.

Spravodajská hodina...

Veľké Noviny začnú už o 19-tej a vysielať sa budú pochopiteľne každý deň. „Je to strategický krok na posilnenie našej spravodajskej hodiny,“ podotkol hovorca televízie Jozef Gogola.

Televízia JOJ vysielala v uplynulých dňoch spravodajstvo v provizórnych priestoroch nového multimediálneho newsroomu. "Pretože finišujeme s dokončením úplne nového spravodajského štúdia,“ Gogola. Od začiatku búrania až po prvé vysielanie uplynul len týždeň. VIAC TU.

... a potom KRIMI na PLUS

"V spravodajstve sme naučení pracovať pod tlakom," hovorí s úsmevom na tému extrémne krátky čas na prestavbu a s tým súvisiace zmeny riaditeľ Roland Kubina. Nové štúdio či grafika ale nebude jedinou zmenou. Televízia začne hlavné správy v rovnaký čas, ako konkurencia.

Novinky po vyše piatich rokoch čakajú aj reláciu KRIMI. "Tá sa sťahuje na kanál PLUS s vysielacím časom od 20- tej," dodáva šéf spravodajstva Kubina.

Zmeny sa dotknú aj šoubizového magazínu TopStar. Ten síce zostáva na stanici WAU, ktorá je určená najmä pre ženského diváka, no zmení sa čas vysielania. A to na každý pracovný deň pred pol jedenástou večer.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy