Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Trapas! Moderátorku v živom vysielaní prerušila dcéra s mobilom
Zdielať na

Trapas! Moderátorku v živom vysielaní prerušila dcéra s mobilom

RABAT / Miláčik, mamička pracuje! Aj takto by sme mohli charakterizovať situáciu, do ktorej sa dostala marocká moderátorka správ Lena Alwash. Keď totiž v marockej Medi 1 vysielala naživo, zrazu ju zozadu poklepala prekvapujúco vlastná dcérka a snažila sa jej podať smartfón... Profesionálnu tvár si však dokázala zachovať!

Mami, telefón!

Tak tomuto sa povie trapas. Kučeravé dievčatko zrejme nevidelo, že jej mamička už beží naživo a číta správy pred miliónovým publikom, pretože v momente, ako zazvonil jej smartfón, rozbehla sa rovno poza chrbát k mamičke. Poklepala ju po ramene a snažila sa jej telefón odovzdať.

Vtedy si ale zrejme dievča uvedomilo svoju chybu, pretože okamžite zmizlo aj s telefónom. Moderátorka bola práve uprostred čítania správ, hlavou mykla doprava k dcére a ledva badateľne ňou pokrútila.

Slovenský kolega Janda

Profesionálny výraz na tvári si však po celý čas uchovala! A to aj napriek až šokujúcemu, prekvapivému momentu prerušenia.

Živé vysielanie má teda jednoznačne svoje čaro a atmosféru. Presvedčili sa o tom nedávno aj moderátori Novín o 12-tej TV JOJ Andrea Pálffy-Belányi a Ivan Janda. Tomu pri úvodnom rozhovore začal zvoniť telefón. Zvládli to obaja bravúrne. VIDEO TU.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

YouTube.com/Medi 1 TV

Súvisiace články

Najčítanejšie správy