Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Psychopat v Modre vyvolal drámu
Zdielať na

Psychopat v Modre vyvolal drámu

Psychicky chorý muž chcel v Modre skočiť z 20 metrovej výšky s jeden a pol ročnou dcérou v náručí. Po príchode polície nastala nečakaná dráma. <b>VIDEO: V Modre vyčíňal psychopat</b>

Psychicky chorý muž chcel v Modre skočiť z 20 metrovej výšky s jeden a pol ročnou dcérou v náručí. Po príchode polície nastala nečakaná dráma.

Včera krátko po 22-hodine na sídlisku v Modre sa začala odohrávať dráma. Na jednom z balkónov paneláku držal na siedmom poschodí muž svoju malú dcéru. Plánoval s ňou v náručí spáchať samovraždu.

Na miesto okamžite dorazili mestskí aj štátni policajti. Tí pochopili vážnosť situácie a začali s mužom cez dvere bytu vyjednávať. Vtedy začala skutočná dráma.

Chlap začal kričať, že všetkých policajtov pozabíja a nebojí sa ani kukláčov, ktorým chcel zlámať väzy. Okolo domu, kde sa dráma odohrávala sa už v tej chvíli zhromaždili ďalšie zásahové zložky. Situácia sa však ešte viac vyhrotila.

Muža totiž množstvo áut rozrušilo a opäť hrozil, že zo siedmeho poschodia paneláku sa hodí v náručí so svojou dcérou. Policajti tak museli splniť jeho požiadavky. Psychicky chorý Tibor si dokonca celú situáciu kontroloval ďalekohľadom.

V tej chvíli však už boli na mieste aj kukláči. Tí sa s vyjednávačom dohodli, že muža bude zamestnávať otázkami a oni zatiaľ vtrhnú do bytu. Situácia sa však skomplikovala, keď Tibor zočil na svojom balkóne rebrík, ktorým sa kukláči chceli dostať do bytu.

Po tom, čo chytil záchvat zúrivosti vyvalili policajti dvere a okamžite ho spacifikovali. Vyše trojhodinový boj o život malej Olívie mal napokon šťastný koniec. Jej otca, ktorý sa vyhrážal jej zabitím previezli v sprievode kukláčov do nemocnice.

Zdielať na

Najčítanejšie správy