Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Údajne zaútočil na tehotnú priateľku
Zdielať na

Údajne zaútočil na tehotnú priateľku

Podľa slov mladej ženy, ju jej priateľ napadol, zhodil na zem, bil ju po tvári a hlave a nakoniec ju začal kopať do brucha. Žena je pritom už v siedmom mesiaci tehotenstva. <b>VIDEO: Výpovede zamestnávateľky Novákovej, Angličana a tehotnej ženy</b>

Na jednej strane svedectvo mladej ženy, ktorá bola v siedmom mesiaci tehotenstva napadnutá svojím o dvadsať rokov starším priateľom z Veľkej Británie, na druhej strane mlčanlivý priateľ a celá dedinka ako aj zamestnávateľka Angličana na jeho strane, odmietajúca tvrdenia o jeho údajnej agresivite.

Podľa svojich vlastných slov bola 20-ročná Silvia aj so svojou sestrou v ten osudný večer v miestnej pizzérii. Keď z nej v neskorších hodinách odchádzali, pristúpil k nim jej priateľ a údajne ju napadol. Zhodil ju vraj na zem, bil ju po tvári a nakoniec ju vraj tiež začal kopať do brucha.

Dvojica sa spolu zoznámila počas práce v tom istom družstve. Spolu sú asi pol roka, pričom Angličan na Slovensku žije asi rok. Patrí medzi najuznávanejších džokejov, podľa informácií TV JOJ nemal doteraz s nikým problémy a ani ich nevyhľadával.

Na to, či mal s mladou ženou intímnejšie styky sa ale vyjadriť odmietol. Nikdy by však nikoho nenapadol. S jeho tvrdeniami súhlasí aj šéfka družstva. Podľa nej ťahali mladá žena so sestrou z muža len peniaze.

To, či džokej na tehotnú ženu zaútočil, alebo nie, ukáže až vyšetrovanie úradu justičnej a kriminálnej polície.

Zdielať na

Najčítanejšie správy