Polojasno
17°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vo vode našli mŕtveho muža
Zdielať na

Vo vode našli mŕtveho muža

Strašný pohľad sa naskytol 50-ročnému Milanovi z Hruštína na Orave. Keď išiel okolo Riečky Hruštínka vo vode zbadal mŕtve telo muža. <b>VIDEO: Zábery z miesta nešťastia</b>

Strašný pohľad sa naskytol 50-ročnému Milanovi z Hruštína na Orave. Keď išiel okolo Riečky Hruštínka vo vode zbadal mŕtve telo muža.

"Najskôr som si myslel, že je to divá zver, ale bol to človek - mám z toho strašné pocity," povedal nám nálezca mŕtvoly.

Viac svetla do prípadu vnesie aj súdna pitva a policajné vyšetrovanie. Z Hruštínky ho vytiahli námestovskí hasiči. Lekár skonštatoval smrť. Totožnosť ako aj okolnosti úmrtia sú doposiaľ neznáme.

Jedná sa o muža vo veku 30 až 35 rokov, štíhlej postavy, výška 180 cm, hmotnosť 70 kg, sivozelené oči, svetlohnedé vlasy ostrihané na ježka 0,5 cm dlhé, na tvári 2-3mm dlhé strnisko, chodidlo veľkosti 28 cm, chrup kompletný, udržiavaný, za ľavým uchom podliatina, na hlave vľavo asi 1 cm dlhá preliačina, bez poškodenia kože, telo bez jaziev a tetovaní.

Popis oblečenia: oblečené mal vojenské ,,maskáče" hnedo-zeleno-čiernej farby, kožený opasok, vysoké celošnurovacie topánky štýl ,,kanady", maskáčový kabát so slovenským znakom na rukáve, na prstenníku ľavej ruky mal prsteň (obrúčku) z bieleho kovu v strede vyrytý pásik.

Prípadom sa zaoberá polícia.

Viac sa dozviete vo večernom spravodajstve TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy