Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nezabudnuteľný LYŽIARSKY? Jedine v Tatrách!
Zdielať na

Nezabudnuteľný LYŽIARSKY? Jedine v Tatrách!

Zdroj: TMR

TATRY / Medzi najintenzívnejšie zážitky zo študentských čias jednoznačne patria spoločné výjazdy. Zima je na to absolútne ideálna: Čo tak lyžovačka s celou triedou?

Prvé bozky, prvé hanblivé tance na večernej diskotéke, deň strávený na svahu, večerná zábava, tak presne o tom boli, sú a budú lyžiarske zájazdy na základnej či strednej škole.

Ak ste navyše maturantmi, ktorí si chcú ešte "naposledy“ užiť skvelú partiu alebo perfektní kamoši z výšky, tak potom je zimná lyžovačka presne to, čo by ste si do zoznamu vašich plánov mali určite poznačiť. Stíhate to ešte tento rok?

TMR

Zábava vo dne aj v noci

Celodenný program v podobe adrenalínových jázd na najvyššie položených svahoch, ale aj lekcie s inštruktormi pre lyžiarov začiatočníkov, to všetko ponúkajú nádherné strediská v Nízkych aj Vysokých Tatrách v rezortoch  Spoločnosti Tatry mountain resorts.

TMR

Bezpečnosť prepravy v najlepších slovenských strediskách na Slovensku, ako aj trasy pre slabších či skúsených lyžiarov ponúkajú práve naše krásne Tatry. Stredisko Jasná Nízke Tatry či Vysoké Tatry – Tatranská Lomnica a Štrbské Pleso sa nachádzajú nielen v nádhernom prostredí, no ponúkajú množstvo zimných radovánok vrátane výuky v samotných strediskách, nakoľko patria k strediskám s najlepšími podmienkami na Slovensku. V Jasnej nájdete až 30 najmodernejších lanoviek a 45 km zjazdoviek. Vo Vysokých Tatrách 24 km zjazdoviek a 20 moderných lanoviek.

TMR

O večerný program či alternatívu aktívneho oddychu na zjazdovkách sa postarajú wellness hotely, ale aj známy Aquapark v Tatralandii, ktorý je plný skvelých atrakcií, na ktorých sa môžete dosýta vyblázniť.

Zima je za dverami

Ak si myslíte, že je ešte priskoro riešiť zimnú lyžovačku, myslite na to, že hoci ešte po snehu niet chýru ani slychu, hotely a strediská sa už v týchto mesiacoch veľmi rýchlo zapĺňajú. Máte chuť zažiť so spolužiakmi naozaj nezabudnuteľnú lyžovačku? Tak potom neváhajte a určite kurzy a pobyty objednávajte cez formulár minimálne 10 dní vopred prostredníctvom písomnej objednávky na info@jasna.sk alebo info@vt.sk.

TMR

Viac informácií nájdete na www.jasna.sk a www.vt.sk a www.tatralandia.sk.

SÚŤAŽ: Ste aj vy NAJTRIEDA?

Ak chcete vyhrať naozaj lákavé ceny pre celú triedu: Lyžovačku v Jasnej s ubytovaním a kúpaním v Tatralandii, ale aj ďalšie lákavé ceny, zapoj sa do súťaže o NAJTRIEDU! Ako? Zaregistruj sa a pošli fotografiu tvojej triedy na najtrieda.sk, kde nájdeš aj všetky potrebné informácie. Uži si zábavu so svojou triedou a vyhraj! Súťaž potrvá do od 12.11.2014 do 12.1.2015.

TMR

Najčítanejšie správy