Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský skončil
Zdielať na

Generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský skončil

BRATISLAVA / Novým generálnym riaditeľom televíznej skupiny JOJ je od 20. februára 2014 Marcel Grega. Ten doteraz pôsobil na poste výkonného a finančného riaditeľa v spoločnosti Slovenská produkčná, a.s., materskej spoločnosti MAC TV, s.r.o., prevádzkovateľovi televíznych služieb TV JOJ, Plus, Wau a Senzi.

Borovský odstúpil

Doterajší generálny riaditeľ František Borovský sa rozhodol v skupine JOJ ukončiť svoje pôsobenie. "Počas uplynulých rokov sa televízna skupina JOJ pod vedením Františka Borovského rozrástla o televízie Plus, Wau a Senzi, ktoré si postupne nachádzajú svojich verných divákov. Podarilo sa upevniť povedomie celej skupiny JOJ Group na trhu. Za to mu patrí moja vďaka,“ povedal vlastník televíznej skupiny JOJ Richard Flimel.

Druhá najúspešnejšia televízna skupina

Skupina JOJ je druhou najúspešnejšou televíznou skupinou na Slovensku, jej priemerný celodenný podiel na trhu v cieľovej skupine divákov 12-54 v roku 2013 predstavoval kumulovane 25,1% (prime time 28,2%). Skupina JOJ je lídrom na trhu v pôvodnej seriálovej tvorbe, vysiela úspešné zahraničné seriály a pravidelne prináša atraktívne filmové premiéry. VIAC TU. 

František Borovský_riaditeľ televízie JOJ

TV JOJ

Najčítanejšie správy